Türkiye artık seçim atmosferine girdi

Türkiye'nin bir seçim atmosferine girdiğini belirten CHP Adana Milletvekili Hulusi Güvel partililerinin daha aktif bir şekilde çalışmalar sürdürmesi gerektiğini belirtti.

Türkiye artık seçim atmosferine girdi
Milletvekili Hulusi Güvel, CHP Yüreğir ilçe örgütünün ardından Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Seyhan İlçe Başkanlığı'na yeni seçilen Karasaç'ı kutlayan ve başarılar dileyen Güvel, ilçe teşkilatlarının itici bir güç olduğunu söyledi.
CHP'yi oluşturan organlar olarak Adana'da etkin bir siyaset anlayışıyla hareket etmek zorunda olduklarını vurgulayan Güvel, "Herkesin elini sıkalım. Eşlerimizle beraber gecekonduda yaşayan insanlarımızı ziyaret edelim. Onlarla sohbet edip çaylarını içelim. Milletvekili arkadaşlarımızı yönlendirin, bizleri etkinliklere çağırın ve birbirimize güç verelim. Türkiye, artık bir seçim atmosferine girdi. Mecliste yasalar çıkmaz oldu. İktidar partisi yoruldu, çoğunluğu sağlayamaz oldu. İktidarın eski ağırlığı kalmadı. İktidarı eleştiren konuşmalarımızda AK Parti'li milletvekilleri adeta kuzu gibi oturur oldular. Eleştirilerimize cevap veremez hale düştüler. Bu iktidar artık miadını doldurdu. Kendi yaptıkları anketleri bile açıklayamıyorlar" dedi.
Güvel, CHP'nin önümüzdeki süreçte mutlaka iktidar olacağını belirterek, yerel teşkilatları oluşturan parti organlarıyla beraber bunun onurunu yaşayacaklarını vurguladı.
CHP Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte tarihsel misyonu olan bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti. Karasaç, çekişmeli geçen kongreyle yönetime gelen isimler olmaktan ziyade 1 milyon Seyhanlı adına siyaset yaparak anılmak istediklerini vurguladı.
Ziyarete CHP Seyhan İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanısıra CHP İl Genel Meclis eski Üyesi Cevdet Akçakoyun, Hulusi Güvel'in oğlu makina mühendisi İlker Cem Güvel ve birçok partili de katıldı.