Ahmet Reyiz Yılmaz: 'Müslüman Türk Milliyetçileri Üzerinde Yeni Oyunlar Oynanıyor'

Milliyetçi Muhafazakar Oluşum Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, TÜSİAD-MHP yakınlaşmasını eleştirerek, asker ve AK Parti arasında var olduğunu öne sürdüğü gerginliğe tepki gösterdi.

Ahmet Reyiz Yılmaz: 'Müslüman Türk Milliyetçileri Üzerinde Yeni Oyunlar Oynanıyor'
Yazılı açıklama yapan Yılmaz, Müslüman Türk milliyetçileri üzerinde yeni oyunlar oynandığını öne sürerek, "Milletimi bu kez kandıramayacaksınız. Müslüman Türk milletinin ne kadar zeki olduğunu başta Amerika ve İsrail ile onların içerideki siyasi ortakları çok yakında göreceklerdir. Asker ile AK Parti gerginliği Amerika ve İsrail'in işine yarar. Herkes aklını başına toplamalı. Bölge sıcak gelişmelere gebe" dedi.

Yılmaz, İran konusuna dikkat çekerek, Amerika ve İsrail'in büyük sıkıntı ile karşı karşıya olduğunu savundu. Bu durumun, Türkiye ve AK Parti'yi daha rahat kullanılabilir hale getirdiğini savunan Yılmaz, "Ermeni tasarısı, Kıbrıs ve içeride Asker - Sivil gerginliği ile kaos oluşturulmaya çalışılıyor. Herkes aklını başına alıp sağduyu ile hareket etmeli. Bu kaotik ortamda Türkiye İran karşısında kullanılmak istenecek. İsrail ve Amerika, Tahran kapısında ayrılık yaşayacakları AK Partiyi önce bunaltıp sonra
yine istediğini alarak parlatacaklar. Bu kaosların sonunda istenilen alınacak; sonra yeni hamleler ile AK Parti parlatılarak dikiş tutturulmaya çalışılacak. Türkiye yabancı istihbarat teşkilatlarının işgalinde kaos yaşatılarak siyaset şekillenmesine gidiliyor. Amerika ve İsrail TÜSİAD eli ile Bahçeli ve MHP ye yeni görev vermiştir. İstihbarat teşkilatları Türkiye'de cirit atıyor ve siyaseti Tahran öncesi şekillendirmeye çalışıyorlar. TÜSİAD ile bir araya geliniyor. Bunlar milletimin gözünden kaçmaz.
Milliyetçi Müslüman Türklerin gözünden hiç kaçmaz. TÜSİAD neden İsrail gezisinden önce Bahçeli ile görüştü açıklasın" diye konuştu.

Ahmet Reyiz Yılmaz, şunları söyledi:
"Ne Amerika ne İsrail ne MHP ne TÜSİAD' ın dediği; yalnızca Rahmanın ve Müslüman Türk milletinin dediği olacak. Kirli ve hilekar ittifak arayışları neticesizdir. Herkes derinden ve içeriden Ahmet Reyiz Yılmaz liderliğinde başlayan Milliyetçi Muhafazakâr oluşumun önünü kesmeye çalışıyor. Görsel medya programlarımızı zerre kadar göstermiyor. İşbirliği içerisinde olan herkes sonunda Müslüman Türk milletine hesap vereceğini unutmasın. Biz büyük medya olmadan da iktidara geleceğiz. Ben kampanyanın nasıl yapılacağını herkese göstereceğim. TÜSİAD - MHP yakınlaşması ve TÜSİAD İsrail gezisi ne anlama geliyor? TÜSİAD - MHP ile yakınlaşarak onu siyaset potasına sokmaya çalışırken öte yandan iki gündür İsrail de çalışmalar yapıyor. TÜSİAD, İsrail ile böylesi sıcak bir dönemde ne ad altında ne görüşmesi yapıyor? Bu ülke de çiviler yerinden oynamıştır. Müslüman Türk milletine büyük komplolar kurulmaktadır. Bu yol ile İran öncesi çıkış arayışları yanlıştır. İsrail ve Amerika'yı bu kez ne AKP ne MHP ne de TÜSİAD kurtaramaz. TÜSİAD, Bahçeli görüşmesinin hemen ardından İsrail'e neden gitmiştir? Kimse Müslüman Türk milliyetçisini artık saf yerine koyamaz. Milliyetçi Muhafazakâr oluşum buna asla müsaade etmeyecektir. İsrail ve Amerika Müslüman Türk milletine karşı büyük bir ihanet içerisindedir. İhanet için içeride çok fazla ortak mevcuttur. İsrail de Amerika da mevcut politikalarını değiştirmedikçe Müslüman Türk milletinden özür dilemedikçe bu milletin kapısını çalamaz."