Milas'ta 1. Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Hazırlıkları

Milas İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından üreticiler 4-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek 'Milas 1. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarına' davet edildi.

Milas'ta 1. Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Hazırlıkları
Milas Belediye Toplantı ve Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen Milas Süt Üreticileri Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, Milas İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından üreticiler, 4- 7 Mart 2010 tarihleri arasında Milas'ta gerçekleştirilecek olan fuara davet edildi.
Milas İlçe Tarım Müdürlüğü personeli tarafından köy muhtarına "Milas 1. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı" ile ilgili broşürler teslim edilerek, bu broşürlerin köylülere dağıtılması istendi.
TARİŞ 152 No'lu Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Çırçır Fabrikası'nda yapılacak olan fuara üreticilerin katılmalarını sağlamak amacıyla broşür dağıtımının gerçekleştirildiği belirtildi.
Milas İlçe Tarım Müdürü Ali Akay: "Milas Süt Üreticileri Birliği Toplantısı'na hemen hemen her köyün muhtarı katıldığı için burada kendilere fuarla ilgili tanıtıcı broşürler dağıttık. Bu broşürleri köylülerin görebileceği yerlere asmalarını ve dağıtmalarını istedik. Böylece çiftçilerimizin de fuara katılmalarını sağlamak istedik." dedi.