Kaymakam Atçı Be Başkan Tokat'tan Fuar Alanına İnceleme

Milas Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat '1. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarının' yapılacak olduğu TARİŞ çırçır depolarında inceleme yaptı.

Kaymakam Atçı Be Başkan Tokat'tan Fuar Alanına İnceleme
4-7 Mart'ta gerçekleştirilecek 1. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı alanı yetkililer tarafından incelendi. Milas Belediyesi tarafından bakımdan geçirilerek yenilenen fuar alanıyla ilgili olarak yapılan bu inceleme gezisine Milas Kaymakamı Bahattin Atçı ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat'la birlikte İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mat, Belediye Meclis Üyeleri Ali Faik Tuna, Seyfi Sağlıcak, Şakir Özdemir, Bayındırlık Birimi Sorumlusu Gürcan Taşkın, İtfaiye Müdürü Halil Erol ve Zabıta Müdürü Salim Tanış katıldı.
İnceleme ile ilgili olarak Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, "İlçemizde ilk kez gerçekleştirilecek olan fuar ile ilgili olarak belediyemiz üzerine düşen görevleri yerine getirmiş ve alanı istenen tarihte yetiştirmiştir. Bugün itibariyle alanımız fuara hazır olup, bundan sonra Expo Link firması tarafından gerekli düzenleme çalışmaları yapılarak, 1. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı 4-7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecektir" dedi.