Erzincan Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Yapıldı

Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel kurul Toplantısı Kooperatif ortaklarının katılımıyla yapıldı

Erzincan Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Yapıldı
Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel kurul Toplantısı Kooperatif ortaklarının katılımıyla yapıldı. Divan Başkanlığını Merkez Birliği Genel Başkan vekili ve Doğu Bölge Birliği Başkanı Hüseyin Akal'ın yaptığı toplantıda kredi taksitlerini zamanında yatırmayan ortaklara da uyarılarda bulunuldu.
Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel kurul Toplantısı Kooperatif ortaklarının katılımıyla yapıldı.
Kooperatif ortaklarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Merkez Birliği Genel Başkan vekili ve Doğu Bölge Birliği Başkanı Hüseyin Akal, Erzincan Esnaf ve sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Baykanı Mahmut Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Necmettin Ünal, Halk Bank Erzincan Şube Müdürü Murat Kocaöz, Oda başkanları ve kooperatif ortakları katıldı.
Divan Başkanlığını Merkez Birliği Genel Başkan vekili ve Doğu Bölge Birliği Başkanı Hüseyin Akal'ın yaptığı toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu -Gelir gider tabloları ve Denetim Kurulu Raporları Kooperatif Muhasebecisi Şefik Yalçınyavuz tarafından okunarak ibra edildi.
Toplantıda konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Özdemir genel kurula katılmayan ortaklara sitem etti. Başkan Özdemir kredi kullanan esnaflara da seslenerek, kredi borçlarının zamanında ödenmesi konusunda uyarılarda bulundu.
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.