Eskişehir Ve Şanlıurfa Arasında Gönül Köprüsü Kuruldu

Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları ve Samanyolu Okul Aile Birliği tarafından 'Kardeş Okul' projesi kapsamında Şanlıurfa'ya gelen Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları ve Samanyolu Okul Aile Birliği üyeleri Yardımcı İlköğretim Okulu ile kardeş okul oldu

Eskişehir Ve Şanlıurfa Arasında Gönül Köprüsü Kuruldu
Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları ve Samanyolu Okul Aile Birliği tarafından "Kardeş Okul" projesi kapsamında Şanlıurfa'ya gelen Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları ve Samanyolu Okul Aile Birliği üyeleri Yardımcı İlköğretim Okulu ile kardeş okul oldu.
Şanlıurfa'nın Yardımcı Beldesi İlköğretim Okulu'na gelen Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları Müdürü Feyzullah Gülbent Eskişehir Odupazar ilçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Adıyaman ve Okul Aile Birliği üyeleri Okul Müdürü Selahattin Arslan öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı. Öğrenciler tarafından misafirlere çiçek verildi. Daha sonra Eskişehir'den üyeler Yardımcı İlköğretim Okulu öğrencilerine hediyeler verdi. Kısa bir konuşma yapan Ekişehir'in Odunpazar ilçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin
Adıyaman Eskişehir'den Şanlıurfa'ya geldiklerini belirterek, "Buradaki öğrencilerimizde bizim öğrencilerimiz. Sadece bir köprü olsun istedik. Hedeflerimize eriştik. Okulumuz ve okul aile birliği hedeflerimizi daha da ilerletmek için çaba sarf edeceğiz" dedi.
Samanyolu Özel Eğitim Kurumları Müdürü Feyzullah Gülbent ise, "Samanyolu Eğitim Kurumları olarak Şanlıurfa'nın Yardımcı İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilerimiz, velilerimiz, okul idareci ve öğretmen arkadaşlarımızla zaten kardeş olduğumuzu, birde buraya gelerek hep beraber yaşayalım dedik. Çocuklarımızı sevindirecek küçük güzel hediyeler getirdik. Aslında hediyeleri biz aldık. Kurduğumuz bu gönül köprüsü inşallah daha güzel noktalara gelecek. Buradaki öğrencilerimiz Eskişehir'e gelecek, oradaki
öğrencilerimiz Şanlıurfa'ya gelecek. Bu güzellikleri inşallah eskiden olduğu gibi şimdi çok daha ilerlere götüreceğiz ve eğitim adına çok daha güzel şeyler olacak diye düşünüyorum" diye konuştu.
Yardımcı İlköğretim Okulu Müdürü Selahattin Arslan da emeği geçen herkese teşekkür ederek, bir dahaki sefere kendileri Eskişehir'e gideceklerini ifade etti.
Konuşmaların ardından Samanyolu Özel Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği üyeleri Okul Müdürü Selahattin Arslan'a plaket verdi. Yardımcı İlköğretim Okulu Müdürü Selahattin Arslan ise Samanyolu Özel Eğitim Kurumları Müdürü Feyzullah Gülbent'e Şanlıurfa Hatırası olarak bakırdan işlenmiş tepsi hediye etti.