Doktorlardan skandal konuşmalar

Denizli Valiliği, İslam dini ve Hz. Muhammed hakkında yakışıksız sözler sarf edilen konferans hakkında inceleme başlattığını açıkladı.

Denizli Valiliği, İslam dini ve Hz. Muhammed (sav) hakkında yakışıksız sözler sarf edilen konferans hakkında inceleme başlattı. Denizli Tabip Odası'nın düzenlediği "Ilımlı İslam ve Bilim" adlı konferansta, kutsal değerlere hakarete varan konuşmalar yapılmıştı.

Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, olayı üzüntüyle karşıladığını söyledi. Dr. Taş, "Gerçekten de yüce dinimiz ve Peygamberimiz hakkında bu tür açıklamalar, hem meslektaşlarımız hem sağlık çalışanlarımızı üzmüştür. Maalesef talihsiz bir olay. Tüm meslektaşlarımız ve sağlık çalışanları olayı tepkiyle karşılamıştır. Bu konu, valiliğimiz tarafından incelenmektedir." diye konuştu.

İşte skandal sözler sarfedilen o toplantı...

Denizli Tabip Odasının düzenlediği konferans bilimin de bilimselliğin de dışına çıktı. Organizasyonda sadece İslamiyete değil tüm dinlere saldırı vardı.

DOKTORLARDAN SKANDAL KONUŞMALAR

Tabip odasının kendi alanının dışında toplantı yaptığı gerekçesiyle bazı doktorların da istifa etmesine sebep olan "Ilımlı İslam ve Bilim" adlı konferans skandal konuşmalara sahne oldu.

DİNLE BİLİM ÇATIŞIYORMUŞ

Konferansın konuşmacılarından biri İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Özdemir Aktan'dı. Aktan, din ve bilimin çatıştığını öne sürdü, özellikle hristiyanlıkta bu durumun daha da öne çıktığını söyleyen Aktan meseleyi "İslam'da rönesans"ın gerekliliğine kadar getirdi.

İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Nazmi Algan da oturduğu yerden sık sık konuşmaya dahil oldu. O da akılcılık adına aklın almadığı cümleler kurdu. Algan'ın hedefinde Samanyolu Televizyonu da vardı.

DOĞMAMIŞ BEBEĞİN HAKKINI SAVUNDU DİYE SAMANYOLU'NA SALDIRDILAR

Sözü burada bırakmayan Algan, Efendiler Efendisi ilgili de çirkin imalarda bulundu.

EFENDİLER EFENDİSİ HAKKINDA ÇİRKİN İMALAR

Milletin dini duygularına bu şekilde saldıranlar, onu tercihlerinden dolayı salaklıkla suçlamaktan da sakınmadı.

"BU MİLLET SALAK"

Toplum mühendisliği yapmaya soyunan tıp adamları, dinin haram kıldığı şeyler üzerinden akla zarar sosyolojik çıkarımlarına devam etti. Bu sefer de konu domuz etiydi.

"DOMUZ ETİ NİYE GÜNAH, DEĞİŞTİRİLMELİ"

Denizli eski Tabip Odası Başkanı Dr. Hasan Akşık ise semavi kitapları hedef aldı.

"AKLIM BÜYÜK, SEMAVİ KİTAPLAR ONU İÇİNE ALAMAZ"

Haramı helali kendi kafasına göre değiştirebilmeyi gelişimin ölçüsü gören, semavi dinlerin kutsal değerlerine pervasızca dil uzatan konuşmacıların kurduğu sonuç cümleleri ise herkesi tam anlamıyla şaşkına çevirdi.

"DİN MİLLETİ UYUTMAK İÇİN KULLANILAN BİR SİLAH"