Meslek Lisesi Öğrencileri Tüpraş İzmit Rafinerisi'nde

Koç Holding'in 2006 yılında Vehbi Koç Vakfı desteği ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile başlattığı 'Meslek Lisesi Memleket Meselesi' (MLMM) projesi kapsamında bu yıl burs almaya hak kazanan öğrenciler İzmit Rafinerisi'ne geldi

Meslek Lisesi Öğrencileri Tüpraş İzmit Rafinerisi'nde
Koç Holding'in 2006 yılında Vehbi Koç Vakfı desteği ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile başlattığı "Meslek Lisesi Memleket Meselesi" (MLMM) projesi kapsamında bu yıl burs almaya hak kazanan öğrenciler İzmit Rafinerisi'ne geldi.
MLMM projesi kapsamında burs verilen meslek lisesi öğrencilerini Koç Topluluğu'nun 20 şirketi sahipleniyor. Her şirket, kendi sahiplendiği öğrencilerle, çalışanlarından gönüllü olan meslek lisesi koçları aracılığı ile ileşitim kuruyor.
Tüpraş İzmit Rafinerisi'nin desteklediği okullardan (İzmit Atatürk Endüstri Meslek Lisesi, Karşıyaka Tüpraş Çok Programlı Lisesi, Körfez Endüstri Meslek Lisesi, İzmit Ticaret Meslek Lisesi) toplam 56 yeni bursiyer, kendileri için gönüllü meslek lisesi koçluğu yapan İzmit Rafinerisi çalışanlarından MLMM bursiyerleri arasına katıldıklarını gösteren mektuplarını aldı.
Meslek lisesi koçlarının yöneticilerine ve okul müdürlerine de birer teşekkür plaketi takdim edildi.