Ak Parti Milletvekili Hamarat: 'Türkiye 10 Yıl Öncesinin Devleti Değildir'

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, 'yargı krizi'yle ilgili olarak esen olumsuz rüzgardan kimsenin korkmaması gerektiğini belirterek, 'Türkiye on yıl öncesinin devleti değildir' dedi.

Ak Parti Milletvekili Hamarat: 'Türkiye 10 Yıl Öncesinin Devleti Değildir'
Milletvekili Mustafa Hamarat, beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ünye Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Hakan Korkmaz, ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür etti.
Ünye-Akkuş-Niksar yolunun bölünmüş yol kapsamına alındığını söyleyen Milletvekili Hamarat ise, "2010 yılının ikinci altı ayında başlanacağını duyurduğumuz Akkuş-Niksar yolunu bölünmüş yol programına aldırdık. Bundan dolayı bir gecikme yaşanacaktır. Bir yıl içinde çalışmalar başlamış olacaktır" diye konuştu.
Basın mensuplarının 'yargı krizi'yle ilgili sorularını da cevaplayan Hamarat, "Siyasi baskının haricinde kendi içlerinde yenilenemedikleri için bir sıkıntı var. Karar verirken talimat alınmaz, alınan her kararın arkasında mutlaka bir evrak vardır. Bunlar halkın etkilenmesini istiyorlar. Bizim hedefimiz halka hizmete devam etmektir. Hukuk devleti içinde yaşıyoruz ve bir anayasamız var. Türkiye 10 yıl önceki devlet değildir. Büyük düşünmek kolay değil. Biz büyük düşünüyoruz. Burada esen olumsuz rüzgardan
kimse korkmasın. Gelişen bu olayları en iyi gözlemleyen halkımızdır. En iyi hakem de halktır. Kimsenin çözemediğini halkımız çözecektir" şeklinde konuştu.