Pasinler'de İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması Düzelendi

Erzurum'un Pasinler ilçesinde İlköğretimler arası bilgi yarışması yapıldı.

Pasinler'de İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması Düzelendi
Erzurum'un Pasinler ilçesinde İlköğretim 4.5.6.7.8. sınıflar arası bilgi yarışması ilçedeki 13 ilköğretim okullarının katılımıyla yapıldı.
Yarışma öncesi konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, "Burada çocuklarımızın birbirinden üstünlüğünü ölçmüyoruz. Çocuklarımızın heyecanlarını görmek için yarışmalar düzenliyoruz" dedi.
Yarışma sonunda 4. ve 5. sınıflar arası bilgi yarışmasında birinciliği İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu elde ederken , ikinciliği Milli Eğemenlik İlköğretim Okulu üçüncülüğü de Şehit Ali Çavuş İlköğretim okulu kazandı. 6,7,8. sınıflar arası bilgi yarışmasında ise 1. Mehmet Akif İlköğretim Okulu, 2. Nevin Muhammet Özdemir İlköğretim Okulu, 3.'lüğü ise Milli Eğemenlik İlköğretim Okulu, İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu ve 13 Mart İlköğretim Okulları paylaştı.
Pasinler Atatürk Yatılı Bölge Okulunda yapılan İlköğretimler arası bilgi yarışmasına İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, Milli Eğitim Şube Müdürü Mennan Dölekli, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler katıldılar.