Hasta Hakları Biriminden Hastane Yönetimine Teşekkür Belgesi

Kahta Devlet Hastanesi Hasta Hakları Birimi tarafından Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Öner ve Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ahmet Yeğenoğlu'na teşekkür belgesi verildi.

Kahta Devlet Hastanesi Hasta Hakları Birimine dilekçeyle başvuran İbrahim Kaya eşinin ve çocuğunun hayatını kurtaran ve yakından ilgilenen Op.Dr. Ahmet Yeğenoğlu'na bir ödül verilmesini istedi. Hasta Hakları Birimi bu dilekçeyi değerlendirip Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. İlyas Öner ve Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Ahmet Yeğenoğlu'na bir teşekkür belgesi verdi.
Başhekimlik odasında düzenlenen belge takdim törenine Başhekim Uzm.Dr. İlyas Öner, Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Ahmet Yeğenoğlu, Başhekim Yardımcısı Dr. İshak Şan, Hasta Hakları Birim Sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı Mahmut Kırmızıgül ve Hasta Hakları Kurulu sivil üyesi Mehmet Ay katıldı. Törende Uzm.Dr. İlyas Öner ve Op.Dr. Ahmet Yeğenoğlu'na teşekkür belgelerini Hasta Hakları Birim Sorumlusu Sosyal Hizmet Uzmanı Mahmut Kırmızıgül ve Hasta Hakları Kurulu sivil üyesi Mehmet Ay takdim etti.
Başhekim Uzm. Dr. İlyas Öner, teşekkür belgesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Öncelikle Hasta Hakları Birimine ve bizleri yaptığımız hizmetler karşısında motive eden değerli hastamıza teşekkür ediyoruz. Şu ana kadar hastaların hastaneleri ve doktorları şikayet etmesi eleştirmesi söz konusu iken yapılan sağlıklı ve modern çalışmaların da ödüllendirilebileceğini, takdir edilebileceğini gösteren hastamıza ayrıca duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Biz hastane olarak hastalarımızın sağlıklı
yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız takdir edip her gün onlarca kişi beni arıyor. Bu beni bir Kahtalı olarak çok mutlu ediyor. Hasta Hakları Birimine verdikleri teşekkür belgesi için çok teşekkür ederim" dedi.
Op.Dr. Ahmet Yeğenoğlu'da teşekkür belgesi nedeniyle teşekkürlerini ileterek, hastaların hizmetlerden memnun olmasının sevindirici olduğunu kaydetti.