Eski Validen Vali Ve Belediye Başkanına Ziyaret

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve eski Bingöl Valisi Abdulkadir Sarı, Vali İrfan Balkanlıoğlu ile Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü

Eski Validen Vali Ve Belediye Başkanına Ziyaret
Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve eski Bingöl Valisi Abdulkadir Sarı, Vali İrfan Balkanlıoğlu ile Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Abdulkadir Sarı ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bingöl'e karşı özel bir hassasiyeti olduğunu belirten Abdulkadir Sarı görüşmenin ardından beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanlığı'na geçerek Başkan Serdar Atalay'ı makamında ziyaret etti. Bingöl'de partisinin teşkilat çalışmalarını incelemeye geldiğini belirten Sarı, "Türkiye Partisi olarak teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Teşkilat çalışmalarını yerinde incelemek için bölgedeyiz. Bingöl'e geldiğimizde hem vatandaşlarımızla hem de ilimizi yöneten yetkililerle görüşüyoruz. Belediye başkanımız ile geçmişe dayanan bir dostluğumuz var. Vali İrfan Balkanlıoğlu ile geçmişte tanışıyoruz. Onları ziyaret ediyoruz. Bu bölgeye ilişkin tespitlerimizi ve yaptığımız çalışmaları genel merkezimize gidip orada genel başkanımız ve yetkililerle paylaşacağız" dedi.
Eski Bingöl Valisi Abdulkadir Sarı'yı Bingöl'de misafir etmekten mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Serdar Atalay ise ziyaretten dolayı memnun olduğunu söyledi. Başkan Atalay, "Halkı ile güzel bir gönül köprüsü kurmuş ve vatandaşla birlikte olmuş eski Bingöl Valisi Abdulkadir Sarı'yı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sayın valimizin ilimize çok faydası oldu. Bingöl'de kalıcı çok hizmetleri olmuştur. Kendisine ve heyetine teşriflerinden dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.