Emniyet Müdüründen Kardeş Okula Ziyaret

Amasya Emniyet Müdürlüğü görevine yaklaşık bir ay önce atanan Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Acet, kendisini makamında ziyaret eden kardeş okulları Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na iadeyi ziyarette bulundu

Emniyet Müdüründen Kardeş Okula Ziyaret
Amasya Emniyet Müdürlüğü görevine yaklaşık bir ay önce atanan Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Acet, kendisini makamında ziyaret eden kardeş okulları Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na iadeyi ziyarette bulundu.
Amasya genelinde uygulanan kardeş okul kardeş kurum projesinin eğitim açısından çok yararlı bir proje olduğunu belirten Emniyet Müdürü Acet, "Okulumuzun beklentilerinin farkındayız, beklentiler karşılanacak ve kardeşliğin gereği yapılacak. Bilişim teknoloji sınıfı yenilenerek 20 adet bilgisayarı öğrencilerimize kazandıracağız" dedi.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Muharrem Bostancı'da okullarının eğitim kalitesini artırmak ve okullarını eğitimde cazibe noktası haline getirmek için ilerleyen süreçte etkili çalışmalarda bulunacaklarını kaydetti.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri okullarını ziyaret eden Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Acet'e çikolata ve Amasya çöreği ikram ederken, ziyarete Emniyet Müdür Yardımcısı Nihat Dağdelen de katıldı.
Amasya Emniyet Müdürlüğü'nün kısa bir süre önce kardeş okulları Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerine 350 adet kaynak test kitabı yardımında bulunduğu öğrenildi.