Chp Merkez İlçe Yönetiminden Chp'li Başkana Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Merkez İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Chp Merkez İlçe Yönetiminden Chp'li Başkana Ziyaret
CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş ve yönetim kurulu üyelerini tek tek kutlayan Belediye Başkanı Çerçioğlu, yönetimin görevinin zor olduğunu fakat güvenlerinin tam olduğunu söyledi.
Aydın Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş 6 Şubat'ta gerçekleşen kongre sonrası hemen kolları sıvadıklarını kaydederek, "Önümüzde genel seçimler var. Burada bizlerin görevi CHP'yi birinci parti konumuna oturtmaktır. Milletvekili sayısı arttırmak boynumuzun borcudur. Bize gösterilen güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
AYDIN'IN BELEDİYE BAŞKANIYIM
Ziyarette CHP Aydın İl Başkanlığı seçimlerinde nasıl bir tutum içerisinde olacağı sorulan CHP'li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Önümüzde CHP İl Kongresi var. Biz bu seçimlerin içinde yer almıyoruz. Ben sadece CHP'lilerin başkanı değilim. Aydınlıların belediye başkanıyım. Bu nedenle benim aday olacak arkadaşlara sadece tavsiyelerim olabilir ki o da şudur: Seçilecek il başkanı genel seçimlerde milletvekili adayı olmamalı. Partiyi başsız bırakmamalı. Seçimlerde il başkanlığı önemli bir unsurdur. Partinin başarısı için il başkanlığına aday olan arkadaşlarımız bunu göz önünde bulundurmalıdırlar" diye konuştu.
JEOTERMAL İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR PROJEMİZ YOK
Önümüzdeki ay Aydın'da doğal gaz için kazma vurulacağını ifade eden Başkan Çerçioğlu, "Bizden önceki yönetim bu projeyi onaylamış. Belediyede hizmette devam esası vardır. Mart ayında doğal gaz için çalışmalar başlayacak. Aydın Belediyesine ait, belediyeye tahsis edilmiş bir jeotermal kuyusu maalesef yok. Bu nedenle belediyenin jeotermalle ilgili bir projesi de yok. Şayet belediyeye jeotermal tahsis edilirse derhal bunu gündemimize alırız" şeklinde konuştu.
TELEFERİK ÖZELLEŞİYOR
Önümüzdeki günlerde mesire alanındaki teleferiğin özelleştirmeyle tabi tutulacağını belirten Çerçioğlu: " Teleferiği Aydın Belediyesi işletmeyecek. Biz teleferikle ilgili olarak ihaleye çıkıyoruz. Bu arada şunu da belirtmeliyim ki teleferikle ilgili beş kuruş borcumuz yoktur. Parasının tamamı ödenmiştir" ifadelerini kullandı.