Belediye Personeline Stres Ve Öfke Yönetimi Semineri Verildi

Akyazı Belediyesi personeline 'Stres ve Öfke Yönetimi' konulu seminer verildi.

Belediye Personeline Stres Ve Öfke Yönetimi Semineri Verildi
Akyazı Belediyesi personeline Viya Eğitim ve Danışmanlık tarafından 45 gün süren "Stres ve Öfke Yönetimi" konulu seminer verildi. Eğitim uzmanı psikolog Nevin Yılmaz Küçük, psikolog Tuğba Sezer ve Doktor Mehmet Karav tarafından verilen seminere Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, başkan yardımcıları ve tüm belediye personeli katıldı.
Seminer sonunda sertifika töreni düzenlendi. Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar'ın da katıldığı sertifika töreninde Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı'ya belgesini psikolog Nevin Yılmaz Küçük verirken başkan yardımcısı Sinan Çileli'ye ise belgesini Başkan Yazıcı verdi. Başkan Yazıcı, daha sonra Belediye Muhasebe Müdürü Veysel Cengiz başta olmak üzere daire müdürlerine katılım belgelerini verdi.
Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı eğitim seminerine katılan belediye personeline teşekkür ederek, "Bu tür eğitim seminerleri verimliliğimizin artması ve daha kaliteli hizmetler verebilmemiz için çok önemlidir. Halkımız bizim patronumuz, işverenimiz onlara gereken ilgi ve alakayı, saygıyı gösterip güler yüzlü davranmamız gerekiyor" dedi.