Mersin'de Polis Merkezine Motoloflu Saldırı Girişimi

Mersin'de bölücü terör örgütü yandaşları, polis merkezine havai fişek ve molotofkokteyli ile saldırı girişiminde bulundu.

Mersin'de Polis Merkezine Motoloflu Saldırı Girişimi
Polis merkezinde herhangi bir hasar meydana gelmezken, polisin gaz bombası ile müdahalesi üzerine göstericiler ara sokaklara kaçtı.

Terörist başı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin 11. yıldönümünü bahane ederek 2 gündür bazı mahallelerde korsan gösteriler düzenleyen bölücü terör örgütü yandaşları, bu akşam Şevket Sümer Mahallesi'nde bulunan Siteler Polis Merkezi'ne havai fişek ve molotofkokteyli ile saldırı girişiminde bulundu. Polisler karakolda olduğu sırada arka taraftan yaklaşan yaklaşık 50-60 kişilik grup, 50 metre mesafeden polis merkezine havai fişek ve molotofkokteyli attı. Atılan havai fişek ve molotofkokteylleri karakola isabet etmezken, polis göstericilere karşılık verdi. Çevik kuvvet ekiplerinin gaz bombası ile karşılık verdiği göstericiler, ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirmeye çalıştı. Polis ekipleri ile göstericiler arasında kovalamaca yaşandı. Polisin bölgedeki güvenlik önlemleri sürüyor.