İşsiz özürlü şahıs kendisini yakmak istedi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 2 çocuk babası özürlü şahıs, uzun süre işsiz kalınca üzerine benzin dökerek kendisini yakmak istedi.

İşsiz özürlü şahıs kendisini yakmak istedi
Edinilen bilgiye göre, geçirdiği trafik kazası sonrasında sol bacağını kaybeden ve yaşamını protez bacakla sürdüren Serkan Bozkurt (33), uzun süre iş bulamayınca girdiği bunalım sonucu saat 22.30 sıralarında Turgutlu Belediyesi önündeki Orta Park'ta üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi. Olay yerine gelen Turgutlu Belediyesi görevlileri, yangın söndürme tüpleri ile özürlü gencin tutuşan elbiselerini söndürdü. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan genç, protez ayağını çıkararak yere
fırlattı. Serkan Bozkurt, "Ben bu devlete askerlik yaptım, şimdi ise bu ülkede aç kalıyorum. Ne olur şu düştüğüm duruma bir bakın, evde iki çocuğum aç benden ekmek bekliyor ve ben bir şey yapamıyorum. Beni bırakın ölmek istiyorum" dedi.
112 Acil Servis ambulansıyla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bozkurt, tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.