Cumhurbaşkanı Gül Adana'ya yağmurla geldi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bazı ziyaretlerde bulunmak ve açılışlara katılmak üzere özel uçak 'DAP' ile Adana'ya geldi.

Bir süredir güneşli günler

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bazı ziyaretlerde bulunmak ve açılışlara katılmak üzere özel uçak 'DAP' ile Adana'ya geldi.

Bir süredir güneşli günler geçiren ve esnafın 'Yağmur duasına çıkacağız' dediği Adana'ya sabah saatlerinden itibaren yağmur yağması, "Cumhurbaşkanı Gül, Adana'ya yağmurla geldi" yorumlarına neden oldu.

Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ü Şakirpaşa Havaalanı'nda Vali İlhan Atış, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Gül'ün Adana'daki iki günlük programına Genel Sekreteri Mustafa İsen de katılıyor.

Havaalanında vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılaşan Gül, yoğun güvenlik önlemleri arasında valiliğe geçti. Burada halka seslenecek olan Cumhurbaşkanı Gül, Vali İlhan Atış'tan kentle ilgili brifing alacak. Daha sonra cuma namazı için Merkez Sabancı Camii'ne geçecek olan Gül, 6. Kolordu Komutanlığı'nı ziyaret edecek.

Bosnalı Salih Efendi Konağı'nda öğle yemeği yiyecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, öğleden sonra Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek, organize sanayi bölgesindeki TEMSA'da incelemelerde bulunacak.

Hilton Oteli'nde onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak olan Gül, yarın da saat 10.30'da Çukurova Üniversitesi Teknokent'in açılışını gerçekleştirecek.

Rektör Prof. Dr. Alper Akınoğlu'dan brifing alacak olan Abdullah Gül, daha sonra Adana'nın tarihi zenginliklerinden Ramazanoğlu Konağı ve Ulu Camii'yi ziyaret edecek.

Yarın öğle saatlerinde Çakmak Caddesi'nde yürüyerek esnafla bir araya gelecek olan Gül, programını tamamladıktan sonra Adana'dan ayrılacak.