Demokrat Partili Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti

Kütahya Simav'a bağlı Çaysimav beldesinin Demokrat Partili Belediye Başkanı Emin Ceylan, düzenlediği basın toplantında partiden istifa ettiğini açıkladı.

Demokrat Partili Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti
Şimdilik hiçbir partiye geçmeyi düşünmediğini ifade eden Ceylan, kendisiyle birlikte partisinden belediye meclisine giren Fevzi İçen, İbrahim Demir, Halit Aslan ve Mehmet Tezel ile CHP'den Mehmet Akın'ın da istifa ederek bağımsız olarak yanında yer aldıklarını kaydetti.
Ceylan belediye meclisinde görev alan DP'den Mehmet Ülker ve Orhan Ünver ile AK Partiden Süleyman Kütük'ün belediye meclisindeki görevlerine kendi partilerinde devam edeceklerini açıkladı.
İstifasına kendi partesinden belediye meclis üyesi Mehmet Ülker ile anlaşamamasının önemli rol oynadığını vurgulayan Ceylan, DP Simav ilçe teşkilatıyla DP'li Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'a hiçbir kırgınlığının bulunmadığını ve istifa etmek zorunda kaldığı için de büyük bir üzüntü duyduğunu kaydetti.
Çaysimav Belediye Başkanı Emin Ceylan'ın partisinden istifasıyla Simav'da DP'li belediye sayısı 3'den ikiye düşerken, bağımsız belediye başkanı sayısı da 3'e çıkmış oldu.