Kavak Yelleri 141. bölümü izle

Kavak Yelleri 141. bölüm fragmanı yayınlandı. Kavak Yelleri 141. son bölümde neler olacak? Kavak Yelleri 141. en bölüm fragmanı izle. Kavak Yelleri 141. son bölümde Efe'nin evli olmadığı anlaşılıyor

Sevilen dizi Kavak Yelleri'nin bu haftaki bölümünde; Saliha'nın itirafıyla Aslı, Efe ile ilgili önemli bir gerçeği öğrenecek. Efe'nin Saliha ile evli olmadığını duyan Aslı, Efe'nin niçin böyle davrandığına bir anlam veremeyecek.

Efe, Metin'e "Sen hala sana hesap vermek zorunda olduğumu zanenediyorsun" diye resti çekiyor. Metin, Efe'nin kendisine resti çekmesinden sonra ne yapacak? Aslı, Efe'nin evli olmadığını öğrenince Efe'ye karşı nasıl bir tavır gösterecek? Efe, Aslı'nın mecburi hizmet için Doğubeyazıt'a gideceğini öğreniyor. Erdal işten ayrılıyor ve yerine Mine geliyor. Aslı, Efe yüzünden mi evden ayrılıyor? Tüm bu soruların cevabı 10 Aralık Cuma akşamı Kavak Yelleri yeni bölümde belli olacak. beyazgazete.com özel haber

Kavak Yelleri 141. bölüm özeti

Aslı, Efe’ye oyun hazırlıyor

Aslı, Saliha ile konuşmasından Efe’ye dair önemli bir gerçeği öğrenir. Aslı’nın Efe’ye dair kafası karışıktır ve onun kendisi hakkında ne düşündüğünü merak etmektedir. Aslı, orijinal adama bir oyunu hazırlar. Aslı, Efe’ye İstanbul’dan ayrılacağını söyler. Efe, onun kalması için birçok yol dener. Acaba Efe, başarılı olabilecek mi? Efe ve Aslı, Atakan ile Su’yu barıştırmak isterken kendileri yakınlaşırlar. Efe, bu yakınlaşmadan korkar. Aslı ise Efe’nin gelgitlerinden rahatsız olur ve Efe’ye bir ders vermeye karar verir. Lerzan’ın güvenini kazanan Mine’nin, Bonema’daki sorumlulukları artık daha fazladır. Deniz ise boğazına bıçak dayayan kızdan intikam almaya kalkar. Fotoğraf çekimleri için model arayan ajans bu kızı beğenince Deniz, kızın peşinde koşturmak zorunda kalır. Deniz’in işi zor olacağa benzemektedir. Mine, ameliyat olmaya gider ama o anda hiç beklemediği bir haber alır. Efe’nin hastalığı nükseder. Aslı, Efe’yi merak eder. Efe’nin söyledikleri karşısında Aslı neye uğradığını şaşırır.

DİZİNİN KARELERİ İÇİN TIKLAYIN

Aslı Efe'nin hastalığını öğrenecek mi?
Aslı, daha fazla şey öğrenmek için Saliha'yı sıkıştıracak. Acaba Saliha, Efe'nin hasta olduğunu Aslı'ya anlatacak mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Kavak Yelleri en son bölüm özeti

Efe sırrını söyleyecek mi?

Aslı, Efe’nin kendisinden bir şeyler sakladığının farkındadır. Acaba Efe, Aslı’ya sırrını söyleyecek mi? Aslı ile Efe, konaktaki kafeteryaya gelen müşterilere yemek hazırlama telaşına düşerler. Bu durum ikisi arasında bir yakınlaşma sağlar. Üstelik Aslı ile Efe hiç beklemedikleri bir yerde, baş başa bir gece geçirmek zorunda kalırlar. İkiliyi eğlenceli saatler beklemektedir. Rüya gibi bir gece yaşayan Aslı için uykudan uyanma vakti gelir.
Deniz, Lerzan sayesinde yeni insanlarla tanışır. Yeni iş fırsatları Deniz’in önünde durmaktadır. Mine ise Deniz ile Lerzan arasında bir ilişkiden şüphelenir. Bu şüphe onu şeytani bir yola sürükler. Bununla birlikte Deniz’in Mine’ye bir sürprizi vardır. Ancak Duygu’nun oyunu bu sürprizi engeller ve bir yanlış anlaşılmaya neden olur. Mine, Deniz’e bir şans vermeyi düşünmektedir. Peki Deniz bu durumda ne yapacak? Aslı, evli olduğu için Efe’den uzak durmak zorundadır. Efe’nin artık başka bir hayatı olduğuna ikna olur. Peki, gerçekten öyle mi?