Kayserispor Teknik Direktörü Şota: Rakip ikinci golünü ofsayttan bulunca zorlandık

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Eskişehirspor karşısında bekledikleri gibi zor geçen bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, rakibin iki

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Eskişehirspor karşısında bekledikleri gibi zor geçen bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, rakibin ikinci golünün ofsayt olduğunu dile getirdi. Şota, "Rakip ikinci golünü ofsayttan bulunca zorlandık" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, bekledikleri gibi zor geçen bir karşılaşma oynadıklarını belirtti. Şota, maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: "Beklediğimiz bir maç oldu. Değişiklik yoktu. Maçı iyi okuduk. İyi de oynadık. Erken gelen gol iyi olabilir. Zaman var. Ama böyle bir gol şanssızlık getirdi. Daha sonra beraberlik sağlayarak oyunu kontrol ettik. Maçta zaman zaman riske girdik. Bu sırada rakip ikinci golü attı. Aynı zamanda kesin ofsayt bir pozisyondu. 15. Hafta geçti. Hakemlerle ilgili hiç konuşmadık. Biz çok çalışıyoruz. Çok çalışıyoruz. Ama burada hata sayısı 6 oldu. İkinci golü bulduk. Ama daha sonra gol bulamadık ve bir puan aldık."

Şota, Eren Güngör'ün durumunun ciddi olduğunu ve kalan haftalarda takımda olamayacağını söyledi.

Ali Bilgin ise, iyi mücadele ettiklerini ancak ofsayttan yedikleri golle istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi. Ali, "Maça baktığımızda bizim isteğimiz Eskişehirsporu baskı altına almaktı. İlk 10 dakika da amaç bu idi. Talihsiz bir gol yedik. Sonra beraberliği bulduk. Sonrasında yine ofsayttan yenilen gol vardı. Buna rağmen yine golü bulduk. Galibiyet golünü aradık. Olmadı. İyi mücadele ettik. Artık bu oyunumuzu son iki haftaya yansıtmak istiyoruz" dedi.

Kayserisporlu başarılı oyuncu Abdulkadir, maçın genelinde oyuna hakim olduklarını söyledi. Abdulkadir, "90 dakikasına bakıldığında yüzde 70 topla oynama bizde idi. Bu bir şey değiştirmiyor. Talihsiz bir gol yedik. Maçı da bırakmadık. Buna rağmen kazanabilirdik. Rakip ofsayttan gol attı. Ama bu bir şeyi değiştirmiyor" diye konuştu.

Eskişehirspor Yardımcı Antrenörü Toprak Kırtoğlu, Kayserispor gibi güçlü bir ekip karşısında puan almalarının önemli olduğunu söyledi. Toprak Kırtoğlu, şu değerlendirmede bulundu: "Rakiplerimiz bu hafta puanlar aldı. Bizim de kaybetmemiz gerekiyordu. Maçın gidişatına göre de üç puan alabilirdik. İkinci golden sonra pozisyonları değerlendirseydik maçı kazanabilir ve iyi bir sonuçla ayrılabilirdik. İstemediğimiz bir oyuncu değişikliği oldu. Bu nedenle rakipten baskı yemek zorunda kaldık. Taraftar etkisi de var. Kayseri inanılmaz yatırımlar yapan şehir. Buradan puanla dönmek bizim için önemliydi."

Eskişehirspor'un ilk golünü atan Olivera, zor bir karşılaşma oynadıklarını söyledi. Olivera, "Çok zor maç olacağını biliyorduk. Kayserispor güçlü bir ekip. Kendi sahasında iyi oynuyor. Biz de elimizden geleni yaptık. Çok iyi mücadele ettik. Defansta zaman zaman hata yaptık. Bu olabiliyor. Ama oyuncular olarak çok ciddi mücadele ettik ve iyi bir performans ortaya koyduk" dedi.

'İzleyenlere keyif veren bir karşılaşmaydı' diyen Burhan, üç puan almak için geldikleri karşılaşmadan bir puanla döndüklerini söyledi. Takımının ikinci gölünü atan Burhan ise, "Tempolu bir maçtı. Güzel goller oldu. Biz buraya üç puan için gelmiştik. Bir puan aldık. Bir puana sevinemedik. Ama bizim için deplasmanda alınan bir puan önemlidir. Beşiktaş ile oynayacağımız maç var. Bu maçı kazanmak istiyoruz." diye konuştu.