"Her işi tek başına yaparak sorunları çözmek zor"

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, her işi tek başına yaparak sorunları çözmenin zor olduğunu söyledi.

Zihni Aldırmaz'ın Büyükş

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, her işi tek başına yaparak sorunları çözmenin zor olduğunu söyledi.

Zihni Aldırmaz'ın Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yaptığı toplantıda 270 mahalle muhtarı ile Genel Sekreter Vekili Kaşif Barut, ASKİ Genel Müdürü Seyfettin Yılmaz ve belediye bürokratları da hazır bulundu. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Mustafa Tuncel de katıldı.

Toplantıda belediyenin çalışmalarını anlatan Zihni Aldırmaz, hayata geçirilen projeler ve önümüzdeki dönem yapılmak istenenlerle ilgili bilgiler verdi. Zihni Aldırmaz işsizlik, trafik, kentleşme gibi önemli sorunlarla ilgili çözüm önerilerini anlattığı toplantıda "Ortak akıl, ortak başarı" ilkesine değindi ve "Her işi tek başına yaparak sorunları çözmek zordur. Bu nedenle toplumun tüm kesimleri ile işbirliği içinde olacağız. Bu konuda mesai arkadaşlarımız olan siz değerli muhtarlarımızdan da destek bekliyoruz." dedi.

Aldırmaz'ın konuşmasının ardından söz alan mahalle muhtarları da Büyükşehir Belediyesi'nin son dönemdeki çalışmalarından memnun olduklarını belirttiler.

İstiklal Mahalle Muhtarı Mehmet Çelik, mahallesinin sorunlarını anlatırken, genellikle verilen hizmetten memnun olduklarını ifade etti. Esentepe Mahalle Muhtarı Mehmet Keser de Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, mahallelerindeki bazı sorunları çözümü için destek beklediklerini söyledi.

Mahalle ve köy muhtarları konuşmalarında ASKİ'nin çalışmalarından dolayı ASKİ Genel Müdürü Seyfettin Yılmaz'ı kutladı. Muhtarlar ayrıca sorunlarını dinleyip, çözüm üreten Genel Sekreter Vekili Kaşif Barut'a da teşekkür etti.