Ceyla Gölcüklü'nün beyin ölümü gerçekleşti! - foto galeri

Ceyla Gölcüklü hayata veda etti.Ceyla Gölcüklü (38), aylardır mücadele ettiği pankreas kanserine yenik düştü.Ceyla Gölcüklü kimdir? Ceyla Gölcüklü'nün hayatından kareler...

Sosyetede adını boşanmış olduğu İran asıllı iş adamı Shery Shahnavaz'dan aldığı 140 milyon liralık tazminatla duyuran sosyetik güzel Ceyla Gölcüklü bir süredir pankreas kanseri tedavisi görmekte olduğu Amerikan Hastanesi'nde şiddetli ağrıları sebebiyle günlerdir ilaçla uyutulmaktaydı. Sosyete dünyasının önemli isimlerinde Ceyla Gölcüklü, kansere yenik düştü!Ceyla Gölcüklü hayata veda etti.Ceyla Gölcüklü (38), aylardır mücadele ettiği pankreas kanserine yenik düştü.Ceyla Gölcüklü kimdir? Ceyla Gölcüklü'nün hayatından kareler...

Yeniköy’deki bir banka şubesinin memuresiyken İstanbul sosyetesinin zirvesine çıkan, eşinden kalan 140 milyon dolarlık servetle adı “zengin dul” olarak anılan 38 yaşındaki Ceyla Gölcüklü’nün dün gece beyin ölümünün gerçekleşmesi sosyeteyi ve sevenlerini yasa boğdu. Pankreas kanseriyle boğuşan Gölcüklü tedavi olmak için 3 ay önce Amerika’ya gitmiş ancak buradaki doktorların “Yapacak bir şey yok. Maalesef hastalığın son evresindesiniz” sözleriyle Türkiye’ye dönmek zorunda kalmıştı. 14 gündür Amerikan Hastanesi’nde tedavi gören Gölcüklü, ağrıları yüzünden 6 gündür ilaçla uyutuluyordu. Hastaneye gelen Gölcüklü’nün yakınları, beyin ölümünün gerçekleştiğini, doktorların Gölcüklü’nün fişinin çekilmesi teklifini ailenin geri çevirdiğini öne sürdü. Gölcüklü’nün 2005 yılında boşandığı petrolcü eşi Shery Shahnavaz’la evliliğinden 15 yaşında Lara isimli bir kızı Gölcüklü, 2005 yılında 11 yıllık eşi İran asıllı İngiliz vatandaşı olan Petrol kralı Shery Shahnavaz’la olaylı boşanmasıyla gündeme geldi.


GÜZELLİĞİYLE ETKİLEDİ

Genç, güzel, zengin ve polemikten kaçmayan özellikleriyle öne çıkan Gölcüklü’ye kimse hastalığı da ölümü de yakıştırmadı. Güzelliğini ve servetini kıskananlar dahi Gölcüklü’nün iyileşmesi için dua ediyordu.

Ceyla Gölcüklü, İstanbul’da dünyaya geldi. Robert Kolej’i bitirdikten sonra Bilkent Üniversitesi’ nde ekonomi eğitimi aldı ve bankacılık sektöründe çalıştı. 1992’de İnterbank’ın Yeniköy Şubesi’nde çalışmaya başlayan Gölcüklü’ nün hayat akışı burada değişti. Sonradan eşi olacak İran asıllı İngiliz petrol zengini Shery Shahnavaz ile tanıştı. HALİKARNAS’IN VÂRİSİYDİ Gölcüklü’nün Bodrum’daki Halikarnas Disco’nun da bulunduğu 5 dönümlük arazide de payı vardı. 35milyon dolar değer biçilen yerin sahibi dedesi ve anneannesi Turgut-Halime Nalbantoğlu çifti, ünlü yazar Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın (Halikarnas Balıkçısı) yakın dostları olması nedeniyle mekâna “Halikarnas” ismini verdirtmiş.

ALİYEV’İN YAKIN DOSTU

17 Eylül 1994’de Londra Grosvenor House’da evlendiler. Kızları Lara’nın dünyaya geldiği Londra’da 1.5 yıl yaşayan çift İstanbul’a döndü ve 7 yıl sürecek İstanbul yaşantıları başladı. Shery Bey’in işleri nedeniyle Londra’ya dönmesi gerekti. Evliliklerindeki en büyük tartışma bu nedenle yaşandı. Ceyla Hanım’ı Shery Bey’in çocukluk arkadaşı olan Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev’in eşi Mihriban Aliyev ikna etti. Londra’ya gitti ancak memleket sevgisi ağır bastığından 11 yıllık eşinden boşandı. Londra’da başlayan Bolton Garden’daki ev, hisse senetleri ve nakit paradan oluşan yaklaşık 140 milyon dolarlık bir servetin sahibi olan Ceyla Hanım, kızı Lara’nın da velayetini aldı.

HAPİS CEZASI PARAYA ÇEVRİLDİ

Ceyla Gölcüklü kendisi gibi kansere yakalanan ve hastalığı yenen Siren Ertan’la da polemiğe girmiş mahkemelik olmuştu. Bir dergiye yaptığı açıklamaları hakaret ve tehdit olarak değerlendiren mahkeme Ertan’ın şikâyeti üzerine Gölcüklü’yü 1 ay hapis cezasına çarptırmıştı. 600 bin lira paraya çevrilen bu ceza nedeniyle araları açık olan ikiliyi hastalık barıştırdı. Ceyla Hanım’ın rahatsızlığını basından öğrendikten sonra zeytin dalı uzatan Siren Ertan, “Bu hastalığı yaşamayan anlayamaz. Ne zaman isterse destek vermeye hazırım. Canı gönülden bu hastalığı mümkün olan en az acıy la atlatmasını isterim” demişti.Eşinden kalan serveti turizm sektörüne yatıracağını açıklayan Ceyla Gölcüklü Tatlı Rüyalar adlı bir şirketin kurucu ortağı olarak iş hayatına adım atmış ve aynı adla Etiler Alkent’te bir pastane açmıştı. Londra’da yaşadığı yıllarda aldığı gastronomi eğitimine Dante Gastronomi’yi kurarak yatırım yaptı. Mutfak alanında yaratıcı fikirler geliştirmek isteyenlere ders veren merkezde kendisi de derslere eğitimci olarak girdi. Turizm alanında başka yatırımları da planlayan Ceyla Gölcüklü’nün projeleri yarım kaldı.

Ceyla Gölcüklü kimdir?

Robert Kolej mezunu Ceyla Gölcüklü iş hayatına 1992 yılında Yapı Kredi Bankası'nda bankacılık eğitimi alarak başladı. Bir dönem mankenlik yapan Ceyla Gölcüklü adını İran asıllı petrol zengini Sheri Shahnavaz'la yaptığı evlilik ve boşanmayla duyurdu. Londra'daki boşanma davasından 140 milyon TL alarak manşetleri süsledi.Gölcüklü'nün Bu evlilikten bir de kızı bulunuyor. Oldukça zengin bir yaşam tarzı bulunan Ceyla Gölcüklü aile tarafından da varlıklı biri olarak biliniyor. Babası İzmir'in ilk zeytinyağı fabrikatörlerinden biri. Ceyla'nın annesi de Bodrum'daki ünlü Halikarnas Disko'nun mülk sahibi.Adı son dönemde işadamı Zeki Tanyeri ile anılan Ceyla Gölcüklü bu birlikteliğini de noktalamıştı.