Türk Telekom Genel Menajeri Turhan istifa etti

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ahmet Arif Turhan görevinden istifa etti. Yaklaşık 1,5 yıldır bu görevi sürdüren T

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ahmet Arif Turhan görevinden istifa etti. Yaklaşık 1,5 yıldır bu görevi sürdüren Turhan, özel sebeplerden dolayı istifa ettiğini açıkladı.

İstifasıyla ilgili basın açıklaması yapan Turhan, "Yaklaşık 1.5 yıldır olarak görev yapmaktayım. Bu görevim süresince bağlı olduğum kuruma karşı ,üst düzeyde bir ciddiyet göstererek ve doğru prensipler sergileyerek çalıştığımı düşünüyorum. Benden beklenilen tüm görev ve sorumluluklarımı eksiksiz olarak yerine getirdiğim kanaatindeyim. Geldiğim nokta itibarı ile; mesleki hayatımda yaşadığım yoğunluk ve özel sebeplerimden dolayı, artık takımımıza aynı enerjiyi veremeyeceğimi düşünmekte ve yıllardır severek görev yaptığım basketboldan biraz uzaklaşmam gerektiğine karar vermiş bulunmaktayım. Bu bir nöbet değişimidir, ve değişiklikler doğaldır, asıl olan takımımızın başarısıdır. Görev yaptığım süre içerisinde beraber çalışma olanağını bulduğum, değerli başkanıma, yönetim kurulu üyelerine, kulüp çalışanlarına ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunarım." ifadelerini kullandı.