Yeni yıla gözünü ilk Yusuf bebek açtı

2011'in merakla beklenen ilk bebeği İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya geldi. Doktorlar, ikin

2011'in merakla beklenen ilk bebeği İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya geldi. Doktorlar, ikinci çocuklarını bekleyen Derviş-İmmihan çiftine saat 00.01'de müjdeli haberi verdi. Aile yeni yılın ilk bebeğine Yusuf adını verdi.

Yusuf bebeği ilk olarak CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek ziyaret etti. Aileyi tebrik eden Şimşek, bebeğe sağlıklı ve hayırlı bir ömür dileyerek altın taktı. Anne ve babaya da birer karanfil hediye eden Şimşek, Yusuf bebeğin aileye bereket getirmesi temennisinde bulundu. Şimşek altın takarken zor anlar yaşadı. İlk denemede altını yere düşüren Şimşek ikinci denemede başarılı oldu.

Ailenin heyecanını paylaşmak istediklerini ifade eden Berhan Şimşek, 'Yeni yılın ilk bebeğini kucaklamaya geldik. Ben her yıl başında dünyaya gelen bebekleri gördüğümde heyecanlanırım' dedi. Şimşek, dünyaya gelen tüm çocukların barış ve huzur içinde yaşaması temennisinde bulundu. Herhangi bir siyasi gaye ile ziyarete gelmediğinin de altını çizen Şimşek, tamamen insani duygularla burada olduğunu söyledi.

Baba Derviş Karadoğan ikinci çocuklarının dünyaya geldiğini belirterek çok mutlu olduklarını dile getirdi. Anne İmmihan Karadaoğan ise ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadığını dile getirdi.