Vali Yardımcısı Halim, Köy Okullarını Ziyaret Etti

Iğdır Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy ile birlikte Kızılkule, Pınarbaşı, Güngörmez, Kervansaray ve Taşlıca köylerindeki ilköğretim okullarını ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Halim, Köy Okullarını Ziyaret Etti
Ziyaretleri esnasında öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını dinleyen Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim ve İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, çözümlere en kısa zamanda geçileceğini, köylerdeki ilköğretim okullarında daha iyi bir eğitim ortamının hazırlanması için Iğdır Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak çalışmaları ve projelerinin devam ettiğini söylediler. Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, "Amacımız Iğdır ilinin sadece merkez okullardaki başarısını artırmak değil, aynı zaman da köy okullarımızın da istenilen başarıya ulaşması için daha kaliteli eğitim ortamını sağlamaktır. Böylece ilimizin genel başarısı artacak; bu da ilimizin Türkiye genelindeki başarı ortalamasına katkı sağlayacaktır. Iğdır Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitim kalitesinin artması için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz" şeklinde konuştu.
Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim ve İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek köy okullarından ayrıldılar.