Uşşaki Vakfı Yardımlarını Bir Dua İçin Yapıyor

Uşşaki Vakfı Gaziantep Şube Müdürü Ömer Yetişkin, 1995 yılında kurulan vakfın hayırseverlerin katkılarıyla hizmetlerini her geçen gün bir yenisini eklediğini belirterek, 2011 yılında da yardımların devam edeceğini bildirdi

Uşşaki Vakfı Gaziantep Şube Müdürü Ömer Yetişkin, 1995 yılında kurulan vakfın hayırseverlerin katkılarıyla hizmetlerini her geçen gün bir yenisini eklediğini belirterek, 2011 yılında da yardımların devam edeceğini bildirdi.
Ömer Yetişkin yaptığı açıklamada, binlerce kişinin sofrasına sıcak yemek ulaştırıp, ayağında çorapsız gezen yoksulları giydirip, okuma salonlarında da ilköğretim öğrencilerine eğitim desteği verdiklerini söyledi.
Yardımları sadece bir dua için yaptıklarını dile getiren Yetişkin, "Önümüzdeki zaman içerisinde yoksullarımızın çoğunu elde çamaşır yıkamalarına karşın bir çamaşırhane, evlenmekte ekonomik şartlardan dolayı evliliğini geciktiren yoksullarımıza evlilik yardımı yapacağız. Ayrıca piknik tüpü ile banyo yapan yoksullarımıza bir hamam yapıp onların bu sorunlarını da çare olacağız" dedi.
Hayırseverlere teşekkür eden Yetişkin, "Vakfımız yaptığı ve yapacağı hizmetlerle hayırseverlerin gönüllerinin rahat ettiği bir yerdir. Seve - seve yoksulların duasını almak için yapmış olduğu, bağışlarla adeta yoksulların dert ortağı olup iyilik bahçesine dönüşüp ve bahar gülümsemelerini unutan kimsesiz, öksüz ve yetimlerin yüzünü güldürmeyi sürdüreceğiz. Girmekte olduğumuz 2011 yılının dünyamıza huzur sağlık mutluluk ve barış getirmesini gönülden dileriz" diye konuştu.