Tenis Federasyonu 4. Mali Genel Kurulu yapıldı

Tenis Federasyonu 4. Mali Genel Kurulu'nda 1 Ekim 2009-15 Kasım 2010 tarihleri arasındaki faaliyet ve denetleme kurulu raporları ile aynı dönemlere ai

Tenis Federasyonu 4. Mali Genel Kurulu'nda 1 Ekim 2009-15 Kasım 2010 tarihleri arasındaki faaliyet ve denetleme kurulu raporları ile aynı dönemlere ait gelir-gider tabloları bilançosu ibra edildi.

Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan ile Mehmet Kocatepe, Tenis Federasyon'u Başkanı Ayda Uluç, federasyon yönetim kurulu üyeleri, kulüp başkan ve yöneticileriyle sporcular ve delegelerin katılımıyla gerçekleşen genel kurulun divan başkanlığını Mahmut Naibi yaptı. 247 delegeden 168'inin katıldığı genel kurulda, 1 Ekim 2009-15 Kasım 2010 tarihleri arasındaki faaliyet ve denetleme kurulu raporları ile aynı dönemlere ait gelir-gider tabloları bilançosu ibra edildi. Federasyonunun 2011 yılı 14 milyon 840 bin 1 lira, 2012 yılı da 15 milyon 595 bin 1 liralık tahmini bütçeleri oybirliğiyle kabul edildi.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç ise faaliyet ve denetleme kurulu raporlarıyla bütçelerin ibra edilmesinden dolayı genel kurula şükranlarını sundu. Önümüzdeki günlerde kulüp başkanları ile bir araya geleceklerini belirten Uluç, ''İyi bir ivme kazanmış olan Türk tenisini daha da yukarılara çekeceğiz. Hedefimizde bugüne kadar pek fazla ilgi görmeyen tenisimizin ve bu spora gönül vermiş olan Türk sporcularımızın Avrupa ve dünya kortlarında başarılı bir şekilde yer almalarını sağlamak bulunuyor'' açıklamalarında bulundu.