Mehmet Tire Sporcuları Kol Saati İle Ödüllendirdi

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük Belediyesi spor dalarında başarılı olan öğrencilere kol saati hediye etti.

Mehmet Tire Sporcuları Kol Saati İle Ödüllendirdi
27 Aralık'ta koşulan Atatürk Koşusu'nda Gümüşlük Kemal Durmaz İlköğretim Okulu adına yarışarak, Gümüşlük Beldesi'ni temsil eden ve beldeye çok sayıda başarılar kazandıran öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Tire'yi makamında ziyaret etti. Kemal Durmaz İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Özbay ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Koç ziyaretçi olarak gelirken, Başkan Tire başarılı öğrencilere birer kol saati hediye etti.
15 okulun katıldığı, Minikler, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere üç kategoride gerçekleştirilen Atatürk Koşusunda, Yıldız Kızlarda 50, Yıldız Erkeklerde 80 koşucu start aldı. Gümüşlük Kemal Durmaz İlköğretim Okulunun aldığı dereceler, Ferdi Yıldız Erkekler Bodrum Üçüncüsü, Yıldız Erkekler Bodrum Üçüncüsü, Ferdi Yıldız Erkekler Bodrum Birincisi,Yıldız Kızlar Bodrum İkincisi oldu.
Başkan Tire, yaptığı konuşmada "Sporu seven, sağlıklı yaşamın spor yapmaktan geçtiğine inanan bir sporcu olarak, yapmış olduğunuz spor ve spordaki başarılarınızı kutluyorum. Bundan dolayı Gümüşlük'te sadece öğrencilerin değil, Gümüşlükte yaşayan herkesin spor yapması için spor tesislerinin ve spor alanlarının arttırılmasına çalışıyoruz. Çünkü Atatürk'ün de dediği gibi 'Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur'. Bu nedenle sporun özellikle gençlerin gelişimine katkısının çok olduğuna inanıyorum. Belediye olarak her konuda desteğimizi sürdürdüğümüz gibi, spor konusunda da öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Geçen yıl okula kazandırdığımız Basketbol, Voleybol ve Hentbol sahası pek çok öğrencimizi bu spor dallarına özendirdi.Bu dallarda önümüzdeki yıllarda başarılı olunacağına inanıyorum. Biz bu katkılara devam edeceğiz, yaz tatilinde spor okulları açmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okul Müdürümüze ve görevli öğretmenlerimize de öğrencileri yönlendirmeleri, teşvik etmeleri ve çalışmaları konusunda teşekkür ediyorum, daha büyük başarılara imza atacaklarına inancım tamdır. Sporun eğitime ve öğretime de katkılarda bulunacak, sağlıklı nesiller yetiştirecek" diye konuştu.
Ayrıca Başkan Tire başarılı öğrencilere "bugün belediye başkanlığı koltuğunda siz olsanız ne yapmak istersiniz?" diye sordu. Öğrenciler çocuk oyun parkları, okulda akıllı yazı tahtası, bilgisayar ve barkovizyon cihazı istediklerini söylediler. Bunun üzerine Başkan Tire bu talepleri sırasıyla karşılayacaklarını belirtti.