Manisaspor'un Antalya kampında tempo arttı ...

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Manisaspor takımı günde üç antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor. Yılbaşından sonra transfer harekatına

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Manisaspor takımı günde üç antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor. Yılbaşından sonra transfer harekatına başlayacak olan takımda teknik direktör Hikmet Karaman, kafasındaki oyun sistemine uygun oyuncu transfer etmek istediklerini, transfer yapıldı demek için takıma takviye yapılmayacağını kaydetti.

Manisaspor'da geçen sezon devre arasında transfer edilen ve takımda gelecek vadeden oyuncularından birisi olan, ilk yarının son haftalarında forma şansı yakalayan Bekir Yılmaz, Antalya kampında dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor.

Genç oyuncu, 13 haftada toplanan 22 puanın önemli olduğunu, Hikmet Karaman'ın gelişi ile takımın kendine geldiğini, yine de takım olarak çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Bekir Yılmaz, "Çalışmayı bırakma gibi bir lüksümüz yok. Çalışmaya devam etmeliyiz. Hem bireysel hem de takım olarak zorlu mücadelelere hazır olmalıyız. Eğer iyi bir ikinci yarı geçirmek istiyorsak Antalya kampını en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Sezonun ikinci yarısı daha da zor geçecek. İyi bir başlangıç yaparak diğer takımlardan bir adım daha öne çıkmalıyız.'' diye konuştu.

Diğer yandan, Beşiktaş ile Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçı ile ilgili taraftarlar ve bir kısım çevreler tarafından 19 Mayıs Stadyumu Gediz Kale Arkası tribününün tamamının rakip takım taraftarlarına ayrılmaması isteği yönetim tarafından olumlu karşılanmadı.

Bu konuda yazılı bir açıklama yapan Manisaspor yönetimi, taraftarı çok olan rakip takımlara yeterince yer ayırmama gibi bir durumda sıkıntılar yaşayacaklarını, zaman zaman da sıkıntıların yaşandığını, rakip takım taraftarlarının kontrol altında tutulabilmesinin maddi kayıplardan önemli olduğunu, bu nedenle Gediz kale arkası tribününün Beşiktaş taraftarlarına tahsis edileceğini açıkladı.

Yönetim ayrıca, sportif başarının yanı sıra Manisaspor tribünlerinin karşılaşmalar boyunca en centilmen kulüp seçilmesininde bir başka hedefleri olduğunu kaydetti.