Kartalkaya'daki oteller yılbaşı rezervasyonlarından memnun

Bolu Kartalkaya'da bulanan otellerde yılbaşı rezervasyonları yüzde 90'ı aştı. Oteller yeni yıla girilirken karlar üzerinde çeşitli etkinlikler düzenle

Bolu Kartalkaya'da bulanan otellerde yılbaşı rezervasyonları yüzde 90'ı aştı. Oteller yeni yıla girilirken karlar üzerinde çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Kayak merkezi Kartalkaya'da bulunan Grand Kartal, Kartal Otel ve Dorukkaya Otel, yılbaşı için müşterilerine özel eğlence programları hazırladı. Yeni yılı Kartalkaya'da karşılayacak olan tatilcilerin rezervasyonları yüzde 90'ı aştı. Müzik eşliğinde eğlenecek olan tatilciler daha sonra otelin önündeki kar partisine geçecek. Yakılacak ateşin önüne kurulacak sahne ile tatilciler yeni yıla karlar üzerinde girecek. Dorukkaya Otel'de ise yılbaşı gecesinde Safiye Soyman ile Faik Öztürk ikilisi sahne alacak.

Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nda bulunan Büyük Abant ve Abant Palace Otel, Bolu Dağı'nda bulunan Koru Otel'de rezervasyonlar yüzde 100'e ulaştı. Abant Palace Otel'de yılbaşında Ayşegül Aldinç, Büyük Abant Otel'de Tuğba Özerk, Koru Otel'de ise Eda-Metin Özülkü çifti sahne alacak.