Tbmm'nin 90. Kuruluş Yılında Gerçekleştirilen Otomobil Slalom Yarışmasında Mehmet Erdem 2. Oldu

TBMM'nin kuruluşunun 90

Tbmm'nin 90. Kuruluş Yılında Gerçekleştirilen Otomobil Slalom Yarışmasında Mehmet Erdem 2. Oldu
TBMM'nin kuruluşunun 90. yılı nedeniyle engelliler yararına düzenlenen otomobil slalom yarışında AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ikinci oldu. AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak'ın şampiyon olduğu yarışmada ödülleri TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin verdi.
Parlamenterler Spor Kulübü Derneği ile Ankara Otomobil Sporları Kulübü'nün (ANOK) ortaklaşa düzenlediği slalom yarışmasına TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva'nın yanı sıra 27 milletvekili katıldı. 24 vekilin katıldığı yarışmada Aydınlı vekillerden AK Partili Mehmet Erdem ve MHP'li Recep Taner de yer aldı. Engelliler yararına gerçekleştirilen yarışma sonunda engellilere 90 tekerlekli sandalye verilecek.
Yarışmada gümüş madalya alan Aydın Milletvekili Mehmet Erdem hem TBMM'nin 90. kuruluş yıldönümü adına, hem de engellilere küçük bir katkı olması adına gerçekleştirilen bu güzel organizasyona katkı amacı için katıldıklarını söyledi. Erdem "Bu yarışa Aydın Milletvekilleri olarak Sayınn Recep Taner ile birlikte engelli vatandaşlarımıza katkı olması adına katıldık. Amacımız engelli vatandaşlarımıza katkı sağlamaktı. TBMM'nin 90. Kuruluş Yıldönümü'nün kutlandığı bugünlerde dileğimiz odur ki; 'Millet'in iradesinin tecelligahı olan TBMM ilelebet açık olacaktır. Engelli vatandaşlarımızın engelleri ortadan kalkması belki mümkün olmaz ama, onların hayata kazandırılmaları ve yaşam koşullarının iyileştirilme çalışmaları artarak devam edecektir" dedi.