Belediye Başkanı Yılmaz: Çalışmalarımızda muhtarlardan büyük destek alıyoruz

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yaptıkları çalışmalarda muhtarlardan büyük destek aldıklarını belirterek, "Önümüzdeki dönemlerde bu çalışmalar

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yaptıkları çalışmalarda muhtarlardan büyük destek aldıklarını belirterek, "Önümüzdeki dönemlerde bu çalışmalar sürecek ve biz muhtarlarımız da müşterek hareket ederek yürüteceğiz." dedi.

Bolu Belediyesi'nin muhtarlarla toplantıları devam ediyor. Son toplantıya Seyit Mahallesi ev sahipliği yaptı. Mahalle konağında yapılan toplantıda Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, başkan yardımcıları İsmail Yamantürk, Mücahit Engin, Baş Danışman Yaşar Taşkıran, Fen İşleri Müdür Vekili Seddar Topaç, muhtarlar ile bir araya geldi.

Seyit Mahallesi Muhtarı İlhami Otacıoğlu, bir yıldır mahallelerinde yol çalışması yapıldığını belirterek, bu çalışmalarda destek verenlere teşekkür etti. "Bu işleri yapmamızda yardımcı olan belediye başkanına, başkan yardımcılarına ve daire müdürlerine teşekkür ediyorum." diyen Otacıoğlu, mahalle halkının da fedakârlık göstererek belediyenin yaptığı işlere destek verdiğini aktardı.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da çalışmaları birlikte yaptıklarını kaydetti. Yılmaz, şunları kaydetti: "Aynı anda her tarafta çalışma imkânımız olamıyor. Ama biz şunu ifade ettik, biz mahallelerimizde yapacağımız çalışmaları beraber yapıyoruz. Bazı mahallerde fazla, bazı mahallerde az yapmış olabiliriz. Bunu yaparken dedik ki önce kenardan başlayarak merkeze doğru geleceğiz. Çalışmalarımız bu yönde sürdürmeye devam ediyoruz. Yeni mahalle haline gelen eski köylerimiz eğer mahalle olursa yok olur kaybolur diye siyasi arenada bunlar konuşuldu. Belediyecilik hiçbir zaman siyaset alanı değil, teknik ve hizmet alanıdır. Biz kimsenin köyden mahalle haline geldiğinde bir zarar görmeyeceğini, faydası da olmayabilir ama hiç zararı olmayacağını ifade etmiştik. Şu anda yeni mahalle haline gelen Seyit Mahallesi'ndeyiz. Burada 1 yıldır bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmayı yanımızda muhtarımız ve o mahalledeki sakinleri ile bire bir sürdürmekteyiz. Bu da her sistem köye göre kurulmuş. Buraları şehirleştirmeye çalışıyoruz. Nerelerde bu çalışmaya girdiysek muhtarlarımızdan çok büyük destek aldık. Önümüzdeki dönemler bu çalışmalar sürecek ve biz muhtarlarımızda müşterek hareket ederek yürüteceğiz. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum."

Başkan Yılmaz'ın konuşmasının ardından muhtarlar talep ve isteklerini iletti. Toplantı sonunda Başkan Yılmaz ve muhtarlar, Seyit Mahallesi'nde yapılan çalışmaları inceledi.