Muhtar Toplantısı'na Seyit Mahallesi Ev Sahipliği Yaptı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda yapılan çalışmaları anlattı.

Belediye ve muhtarlar arasında her ay düzenli olarak yapılan toplantılar devam ediyor. Bu ay yapılan toplantıya Seyit Mahallesi ev sahipliği yaptı. Seyit Mahallesi Konağı'nda yapılan toplantıda Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcıları İsmail Yamantürk, Mücahit Engin, Baş Danışman Yaşar Taşkıran, Fen İşleri Müdür Vekili Seddar Topaç muhtarlar ile bir araya geldi. Toplantıya ev sahipliği yapan Seyit Mahallesi Muhtarı İlhami Otacıoğlu, "Yaklaşık 1 yıldır mahallemiz de yol çalışmaları yapılıyor. Bu yol çalışmalarında bizlere destek veren mahalle halkımıza teşekkür ediyorum. Bu işleri yapmamızda yardımcı olan sayın başkana, başkan yardımcılarına ve daire müdürlerine teşekkür ediyorum. Burada mahalle halkımız fedakarlık göstererek belediyenin yapmış olduğu çalışmalara destek verdiler. Çalışmalar sonucunda neticelerini hep beraber gördük. Bunları yaparken sıkıntılar oldu ama, yapılanları iyi niyetli bir şekilde anlatırsak halkımıza bunlar aşılıyor. Herkes bu çalışmalardan memnun kalıyor" dedi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise Bolu'da yapılan çalışmaları birlikte yaptıklarını söyleyerek, "Aynı anda her tarafta çalışma imkanımız olmuyor. Ama biz şunu ifade ettik. Biz mahallerimizde yapacağımız çalışmaları beraber yapıyoruz. Bazı mahallerde fazla, bazı mahallerde az yapmış olabiliriz. Bunu yaparken dedik ki önce kenardan başlayarak merkeze doğru geleceğiz. Çalışmalarımız bu yönde sürdürmeye devam ediyoruz. Yeni mahalle haline gelen eski köylerimiz eğer mahalle olursa yok olur, kaybolur yok olur diye siyasi arenada bunlar konuşuldu. Önümüzdeki dönemler bu çalışmalar sürecek ve biz muhtarlarımızla müşterek hareket ederek yürüteceğiz. Hepinize desteklerinizde dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Başkan Yılmaz'ın konuşmasının ardından muhtarlar talep ve isteklerini ilettiler. Toplantı sonunda Başkan Yılmaz ve Muhtarlar Seyit Mahallesi'nde yapılan çalışmaları gezdiler.