Gazikent Üniversitesi Ve Sanayi Odasına Plaket

Zirve Üniversitesi ve University of Houston Clear Lake tarafından geçtiğimiz Ekim ayında düzenlenen 6

Zirve Üniversitesi ve University of Houston Clear Lake tarafından geçtiğimiz Ekim ayında düzenlenen 6. Uluslararası Sağlık Sistemleri Konferansına destek olan kurumları Zirve Üniversitesi ve Houston Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fevzi Akıncı tek tek ziyaret ederek plaket verdi.
Zirve Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Akıncı Gazikent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir ve Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer'i ziyaret ederek kendilerine 6. Uluslararası Sağlık Sistemleri Konferansı'na verdikleri destek için teşekkür ederek birer plaket sundu. Söz konusu uluslararası konferansın ABD'den 10'un üzerinde üniversiteden gelen öğretim üyelerinin katılımıyla çok başarılı geçtiğini vurgulayan Prof. Dr. Akıncı
üniversitelerinin, Gaziantep'in ve ülkenin uluslararası alanda tanıtımı için çok büyük önem taşıyan bu tür programlarda Gaziantep Üniversitesi, Gazikent Üniversitesi, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep ilinde bilime desteğini esirgemeyen tüm kurumlar ile birlikte her zaman birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi. Ziyaret sırasında Gaziantep için daha fazla neler yapılabileceği konusunda fikir alış verişi yapıldı.
6.Uluslararası Sağlık Sistemleri Konferansı sponsorları arasında Sağlık Bakanlığı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Naksan Holding, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, Özel Primer Hastanesi, Gaziantep Üniversitesi, Gazikent Üniversitesi, Tulane Üniversitesi, Houston - Clear Lake Üniversitesi, Washington State Universitesi (Spokane), Wisconsin Universitesi (Milwaukee) ve Scranton Üniversitesi yer almıştı.