Tema Ve Ziraat Mühendislerinden Ağaç Budamaya Destek

TEMA Vakfı Malatya İl Temsilcisi İzzet Berktaş, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek ve beraberlerindeki heyet, Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Yılmaz ile birlikte Malatya Belediyesi'nin merkezde budama yaptığı yerlerde incelemelerde bulundular

TEMA Vakfı Malatya İl Temsilcisi İzzet Berktaş, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek ve beraberlerindeki heyet, Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Yılmaz ile birlikte Malatya Belediyesi'nin merkezde budama yaptığı yerlerde incelemelerde bulundular.
Yapılan incelemeler sırasında Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek, "Yapılan gençleştirme budaması ile hem form bozukluğu gideriliyor, hem de yaşlı ağaçların ömürleri uzatılıyor. Park Bahçeler Müdürümüz Hakan Yılmaz, yapılan budamanın dünyadaki örneklerini de bize aktardılar" dedi.
Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek ile TEMA Vakfı Malatya İl Temsilcisi İzzet Berktaş ağaçlarda kuş yuvası yapılması önerisinde bulundular. Park Bahçeler Müdürü Hakan Yılmaz ise söz konusu çalışmalarının sürdüğünü söyledi.