Çete Ayşe Film Ekibi Aydın'ın Yerel Televizyonunda Yayınlanan Mavi Koltuk Programı'nda Destek Aradı

Aydın'ın yerel televizyonu AY TV'de canlı yayın programı hazırlayıp sunan Türk İş Adamları Platformu (TİAP) bünyesinde yer alan Mucit Türk İş Adamları Platformu (MUTİAP) Genel Koordinatörü Hakan Başlık'ın Aydın'daki sanatsal faaliyetlere desteği devam ediyor

Aydın'ın yerel televizyonu AY TV'de canlı yayın programı hazırlayıp sunan Türk İş Adamları Platformu (TİAP) bünyesinde yer alan Mucit Türk İş Adamları Platformu (MUTİAP) Genel Koordinatörü Hakan Başlık'ın Aydın'daki sanatsal faaliyetlere desteği devam ediyor.
192. Mavi Koltuk Programı'nın konukları Çete Ayşe romanının yazarı Sabahattin Burhan,Yapımcı Adem Koçyiğit, Almed Bşkanı Ali İlter, Oyuncu Doğukan Erdem Kutlu, Set Asistanı Selcan Yılmazoğlu oldu.
Yaklaşık iki buçuk saat süren canlı yayına bir çok sivil toplum örgütü temsilcisi telefonla katılarak film ile ilgili görüş ve düşüncelerini paylaştılar.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Mezunları Derneği Başkanı Ekonomist Ali İlter çekimleri devam eden Çete Ayşe filmi ile ilgili olarak bir çok finansal destek sözü aldıklarını ifade etti.
Tiap ve Mutiap Genel Koordinatörlük görevini sürdüren Hakan Başlık programla ilgili yaptığı açıklamada "2002 yılından bu yana hazırlayıp sunduğum Mavi Koltuk Programına katılan Çete Ayşe film ekibi sorunlarını bu sayede anlatma fırsatı buldular. Uzun yıllardan sonra Aydın'da ilk kez bir sinema filmi çekiliyor. Yeterince sponsorluk desteğine ulaşamayan Çete Ayşe film ekibi yeniden toparlanarak filimi tamamlamak üzere yola koyulmuşlar. Bir an evvel çekimlerin bitmesini ve filimin vizyonda yerini almasını bekliyoruz" dedi.
YÖRÜK ALİ EFE DİZİSİ AYDIN DIŞINDA ÇEKİLECEK
Yayında, çekimleri devam eden film ile ilgili olarak bilgi veren Yapımcı Adem Koçyiğit "Ülkemizin en güzel köşelerinden biri olan Efeler diyarı Aydın'da böyle bir projeye imza atmış olmaktan çok mutluyum. Aydınlılardan öncelikle manevi destek bekliyoruz. Çünkü buna çok ihtiyacımız var. Aydın'ın tanıtımı içinde çok önemli olan bu projede bize sahip çıkmalarını bekliyoruz. Sonrasında çekim yapılacak alanlar için öneri ve yardımlarını bekliyoruz. O döneme ait eşyalar var ise onlardan faydalanmak isteriz. Filmin çekimlerine başlandığı günden bu yana bazı sıkıntıları ister istemez yaşadık. Sinema dünyasında bu tip sıkıntılar daima olmuştur. Projemiz çok iddialı. Vizyona girer girmez çok ses getirecek inşallah. Buna yürekten inanıyoruz. Projede yer alan herkes bütün zorlukları göğüs gererek bu filimin bitmesi için gayret sarf ediyor. Bizim Aydın halkından tek ricamız bu efsane insanın adına yapılan bu filme destek olması ilgi göstermesi A'dan Z'ye proje içinde yer alan herkes üzerine düşen görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Filme katkı gösteren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Çete Ayşe bittikten sonra Yörük Ali Efe dizisi çekimleri başlayacak ama bu proje Aydın dışında başka bir yerde çekilecek. Denizli tarafından davet ediliyoruz büyük bir ihtimalle orada çekilecek" diye konuştu.