Kayıp Avcı 6 Gün Sonra Ölü Bulundu

Bilecik'te, av peşinde koşarken kaybolan yaşlı avcı 6 gün sonra ölü olarak bulundu. Ölen avcının köpeğinin günlerce cesedin başında beklediği görüldü.

Kayıp Avcı 6 Gün Sonra Ölü Bulundu
Bilecik il merkezine bağlı Şükraniye köyündeki evinden geçen çarşamba günü ava gitmek için ayrılan Hüseyin Tırpan (75) bir daha geri dönmedi. Jandarma ekiplerinin aramalarından netice alınamayınca, Bursa ve Bilecik'ten gelen sivil savunma ekipleri yaşlı adamı bulmak için seferber oldu. Eğitimli köpeklerle yapılan aramaların altıncı gününde şahsın çizmeleri bulundu. Daha sonra bölgeye gelen avcıların da yardımıyla kayıp adamın elbiseleri de bulundu. Bu sırada Hüseyin Tırpan'ın av köpeğini bulan ekipler çemberi daralttı. Tırpan'ın cesedi, Sorgun deresinin üst kısmında, Kızıltepe'nin eteklerinde bulundu. Tırpan, ıslanan elbiselerini çıkardığı için çıplak vaziyette bulundu. Yaşlı adamın cesedi Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Şükraniye muhtarı Mustafa Özcan, "Kızıltepe'nin üst kısmından aramaya devam ederken, av köpeğimin çalılıklardan aşağı doğru koştuğunu gördüm. Arkadaşlarla birlikte dikkatli bir şekilde bakınca sarı renkli çizmelerini gördük. Dürbünle baktığımızda elbiselerini de fark ettik. Olay yerine geldiğimizde, av köpeğinin cesedin başında beklediğini fark ettik. Hüseyin Amca'nın cesedini de birkaç metre aşağıda, kuru derenin içinde bulduk. Sanırım aşağıdaki Sorgun deresinden geçerken ıslanmış ve üşümüş. Üşüdüğü için de elbiselerini çıkarmış. Muhtemelen Küplü köyündeki kızının yanına gitmek istemiş, ama gidememiş" dedi.
Kalp ilacı kullanan Hüseyin Tırpan'ın kalp krizi geçirerek ölmüş olabileceği ihimali üzerinde duruluyor.