Beşiktaş'ta gözler Türkiye Kupası'na çevrildi

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında cezası nedeniyle Antalya'da oynadığı Gaziantepspor maçından 1-1'lik beraberlik tek puan çıkaran ve zirve yarışın

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında cezası nedeniyle Antalya'da oynadığı Gaziantepspor maçından 1-1'lik beraberlik tek puan çıkaran ve zirve yarışında büyük yara alan Beşiktaş'ta gözler Türkiye Kupası'na çevrildi.

Siyah - beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. haftasında Konya Torku Şekerspor ile yarın yine cezası nedeniyle Antalya Mardan Stadı'nda karşılaşacak. Beşiktaş bu maçın son çalışmasını bugün akşam saatlerinde yapacak ve 19.00'da da maç için Antalya'ya gidecek.

Müsabaka yarın saat 18.00'de başlayacak olan mücadele siyah - beyazlıların Bursaspor ile oynanan maç öncesinde yaşanan olaylar ve 2 kişinin bıçaklanması nedeniyle verilen 2 maçlık dış sahada seyircisiz oynama cezası nedeniyle Mardan Antalyaspor Stadı'nda seyircisiz oynanacak.

Grubun diğer maçında ise Trabzonspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 18.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak.

Trabzonspor'un maç yapmadığı B Grubu ilk haftasında alınan sonuçlar şöyleydi:

Konya Torku Şekerspor - Manisaspor: 2 - 1

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Beşiktaş: 1 - 0.