Kesmez'den, Ceyhan Belediye Başkanı Sözlü'ye mobese teşekkürü

Adana Emniyet Müdürü Salih Kesmez, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

Ceyhan Belediye Hizmet Binası girişinde Başkan Hüseyin Söz

Adana Emniyet Müdürü Salih Kesmez, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

Ceyhan Belediye Hizmet Binası girişinde Başkan Hüseyin Sözlü tarafından karşılanan Kesmez ve beraberindeki Emniyet Müdür yardımcıları, Başkan Sözlü ile bir süre görüştü.

Adana Emniyet Müdürü Kesmez, Ceyhan'da kurulacak mobese sistemine verdiği katkı ve destekten dolayı Belediye Başkanı Sözlü'ye teşekkür ettiğini söyledi. kesmez, "Bilgi teknolojilerinin kullanıldığı çağımızda yaşadığımız yerin güvenliği açısından mobese sistemi bir zorunluluk halini almıştır. Özellikle suçların önlenmesinde ve suçluların yakalanmasında kullanılması kaçınılmaz bir teknolojidir. Bu anlamda sistemin Ceyhan'da kurulması için bütün altyapı işlemlerinin tedariki konusunda verdiği destekten dolayı sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise bu nazik ziyaretinden dolayı Emniyet Müdürü Kesmez'e teşekkür ettiğini dile getirerek şunları söyledi:

"Ceyhan Belediyesi olarak bizlerin can ve mal güvenliği için 24 saat görev başında olan emniyet teşkilatımızın her zaman yanındayız. İlçemizde kurulacak olan mobese sistemi için söz verdiğimiz gibi üzerimize düşeni yapacağız. 20 kilometrelik hat boyunca 60 kameranın bulunacağı bu sistemin yaklaşık 500 bin TL civarındaki altyapı çalışmalarını biz gerçekleştireceğiz. Ceyhan Belediyesi olarak eğitimden emniyete kamu yararına olan her türlü çalışmanın ve projenin içinde olmaya devam edeceğiz."

Daha sonra Başkan Sözlü tarafından günün anısına Emniyet Müdürü Kesmez'e plaket verildi.

Ziyarete İl Emniyet Müdür Yardımcıları Mehmet Uçkan, Şaban Eriş, Mustafa Avcı ile Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Zülfikar Sökmen ve Bilgi İşlem Müdürü Erdal Cilasun da katıldı.