Mhp'li Başkanlardan Salihli İlçe Teşkilatına Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanı Uğur Üncü, Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, Gördes Çiçekli Belde Belediye Başkanı İsmail Kızıldağ, Gördes geçmiş dönem Belediye Başkanı İbrahim Emren ve Alaşehir Killik Belde Belediye Başkanı Halil Kara, Salihli MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanı Uğur Üncü, Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, Gördes Çiçekli Belde Belediye Başkanı İsmail Kızıldağ, Gördes geçmiş dönem Belediye Başkanı İbrahim Emren ve Alaşehir Killik Belde Belediye Başkanı Halil Kara, Salihli MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün düzenlediği kahvaltılı toplantıda bir araya geldiklerini belirten İl Başkanı Üncü, "Salihli'ye de ülkücü şehidimiz Cemil Aydın'ı rahmetle ve dualarla anmak için geldik. Bu çerçevede ilçe teşkilatımızı da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldık." dedi.
Birlik beraberliği ve stratejiyi biraz daha geliştirebilmek için bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten İl Başkanı Üncü, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli seçim startını Ankara'da vermişti. Biz onun hazırlıklarını belediye başkanlarımızla ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek yapıyoruz." diye konuştu.
MHP Salihli İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Kızıltuğ ise ziyaretlerinden dolayı il başkanı ve belediye başkanlarına teşekkür ederek, "12 Haziran'da yapılacak olan genel seçim startımızı verdik. Kasaba kasaba, Köy köy gezerek halkımızın sorunlarını yerinde dinleyeceğiz. MHP olarak hedefimiz iktidardır" dedi.