AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İpek: Hükümetin başarısında en büyük emek millete ait

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, hükümetin 8.5 yıllık başarısında en büyük emeğin milletin olduğunu söyledi.

AK Parti Genel M

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, hükümetin 8.5 yıllık başarısında en büyük emeğin milletin olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen bölgesel seçim işleri toplantısının 15'ncisi Erzincan'da yapıldı. Erzincan, Erzurum, Bayburt ve Gümüşhane illerinden kadın ve gençlik kolları ile seçim işleri sorumlularının katıldığı toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Haluk İpek, "Türkiye'de 8,5 yıl içerisinde ülkemiz bölgesel bir güç olmuşsa, dünyada söylediği, yaptığı sürekli dinlenen, dünyada her hareketi gözlenen bir ülke olmuşsa, 8.5 yıllık bu başarıda en büyük emek milletindir, milletin verdiği destektir." dedi.

AK Parti Erzincan İl Başkanı Salih Eğinlioğlu ise toplantıya ev sahipliği yapmanın onuru ve gururunu taşıdıklarını belirtti. Eğinlioğlu, toplantıdan aldıkları aşk ve heyecanla işe koyulacaklarını vurguladı. Toplantı, daha sonra gün boyunca basına kapalı olarak devam etti. Toplantının basına kapalı bölümünde AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı 5. Bölge Sorumlusu Çankırı Milletvekili Nurettin Akman tarafından, referandumda yaşanan aksaklıklar, sandıklardaki son durum, bölgedeki hedefler konusunda sunum yapıldı.