Mhp'li Bayanlar'dan Yörük Ali Efe'nin Mezarına Ziyaret

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Aydın'da seçim çalışmalarına devam ediyor

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Aydın'da seçim çalışmalarına devam ediyor. Yenipazar İlçe'sinde Kadın Kolları örgütlenme çalışmalarına başlayan MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Serap Cambazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Yenipazar'a gidip hem Yörük Ali Efe'nin mezarını ziyaret etti, hem de partili kadınlarla bir araya geldi.
Ziyarette MHP Yenipazar İlçe Başkanı Osman Bolatoğlu'nun hazır bulunduğu ziyaretle ilgili bilgi veren MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Serap Cambazoğlu, "MHP olarak seçim çalışmalarına başladık ve devam ediyoruz. Yenipazar'da da kadın kolları kurulması yönündeki çalışmalarımız son aşamaya geldi. Hayatın her alanında yer alan bayanların siyasette de yer almaları gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda Yenipazarlı bayanlara da büyük görev düşüyor. Milli Mücadele Kahramanı Yörük Ali Efenin ilçesinde, dün olduğu gibi bu gün de aynı Milli Bilinç ve şuurla hareket etmeleri gerekiyor" dedi.
Partili kadınlar toplantının ardından İlçe Merkezi'nde bulunan Yörük Ali Efe'nin müzeye dönüşen evini ve evin bahçesinde bulunan kabrini ziyaret etti.