Refahiye Meslek Yüksekokulu'nda Görev Değişimi

Erzincan Üniversitesi Refahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak yaklaşık 4 yıl görev yapan Doç. Dr. Erdal Akpınar'ın müdürlük görevinden ayrılışı nedeniyle yüksekokulda bir veda töreni düzenlendi.

Refahiye Meslek Yüksekokulu'nda Görev Değişimi
Düzenlenen törene Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. N. Fahri Taş, Prof. Dr. Adnan Özel ve Prof. Dr. Fehmi Çelebi, Rektör Danışmanı Doç. Dr. T. Abdulkadir Çoban, Refahiye Kaymakamı Mehmet Makas ve ilçe daire amirleri, Yüksekokul müdürlüğüne yeni atanan Yrd. Doç. Dr. Sabahattin Karanlık, öğretim elemanları ve idari personel katıldı.
Törende kısa bir teşekkür konuşması yapan yeni okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Sabahattin Karanlık, yüksekokulda kendinden önceki üç yıllık dönemde yapılan çalışmalardan övgüyle söz etti ve özverili çalışmalarının anısına Doç. Dr. Erdal Akpınar'a bir plaket takdim etti. Ardından Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu yaptığı konuşmada "Refahiye Meslek Yüksekokulu son üç yılda açmış olduğu yeni programlar, erişmiş olduğu fiziki kapasite ve genişlemiş öğretim elemanı kadrosuyla üniversitemizin ve ülkemizin sayılı yüksekokullarından biri haline gelmiştir. Şüphesiz bu başarıda değerli hocamız Doç. Dr. Erdal Akpınar'ın payı büyüktür, özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da üniversitemiz kendisinden bu başarılı çalışmalarını sürdürmesini beklemektedir" dedi ve günün anısına bir plaket takdim etti.
Düzenlenen törende son olarak söz alan Doç. Dr. Erdal Akpınar "Geçen üç yıllık süre zarfında yönetici olarak üniversiteme, memleketime ve ülkeme hizmet etme fırsatı bulduğum için mutluyum. Biz eğitimciler için milli ve manevi değerlerine bağlı, bir meslek ve iş sahibi gençlerin yetişmesine hizmet etmek bütün yorgunlukları unutturan en büyük mutluluk. Bir başarı varsa bu öğretim elemanları ve idari kadrosuyla bütün personelimizin, çalışmalarımızda yardımlarını esirgemeyen sayın Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım'ın, ilçe sivil toplum örgütlerinin ve sayın kaymakamımız Mehmet Makas nezdinde bütün Refahiyelilerin başarısıdır. Yüksekokul müdürü olarak görev yaptığım bu dönemde yardımını ve yakınlığını esirgemeyen başta çok değerli mesai arkadaşlarım ve konuksever Refahiye halkı olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi. Vedalaşmanın ardından tören sona erdi.