Kmtso Ve Kuveyt Türk Arasında Kredi Protokolü

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ve Kuveyt Türk Katılım Bankası arasında, kredi protokolü imzalandı

Kmtso Ve Kuveyt Türk Arasında Kredi Protokolü
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ve Kuveyt Türk Katılım Bankası arasında, kredi protokolü imzalandı. Kuveyt Türk Bireysel ve İşletme Bankacılığı Pazarlama ve Ürün Geliştirme Grup Müdürü Mustafa Dereci, "Kahramanmaraşlı girişimcilerin Türk Ekonomisine katkısı takdire şayandır" dedi.
KMTSO üyelerine indirimli kredi olanakları sunan protokol, KMTSO Meclis Başkanı Şahin Balcıoğlu ve Dereci arasında imzalandı. KMTSO toplantı salonundaki törende konuşan Balcıoğlu, odaya kayıtlı tüm üyelerin gerekli evrakları tanzim etmesi ile bu kredilerden faydalanabileceğini söyledi.
Kahramanmaraş'ta 3 yıldır faaliyet gösterdiklerini söyleyen Dereci ise protokol hakkında bilgiler verdi. KMTSO üyelerine yüzde 10, 15 ve 20 oranlarında indirimler uygulanacağına dikkat çeken Dereci, "Gerçekten Kahramanmaraş'ın halkı gibi girişimcileri de birer kahraman. Bu insanların Türk Ekonomisine, istihdama ve dış ticarete katkıları gerçekten takdire şayan. İşte bu nedenle bizim de çorbada tuzumuz olsun istedik ve bu anlaşmayı hayata geçirdik" diye konuştu.
Kuveyt Türk'ün hizmet verdiği her yerde 100 TL'lik mevduata 120 TL kredi verdiklerini kaydeden Dereci, "Bu da gittiğimiz bölgelere verdiğimiz desteğin bir göstergesidir. Bildiğiniz gibi küçük ölçekli işletmelerin kaliteli ve hızlı hizmet alabilmeleri noktasında önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu tip işletmelerin gelişmesi ve büyümesine yardımcı olacak tüm ürün ve hizmetlerimizi sunmaya deva edeceğiz. Umarım bu protokolde her iki tarafın faydasına olan kazandıran bir anlaşma olur. Emeği geçenleri kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından protokolü hayata geçiren imzalar atıldı. Kuveyt Türk Güney Anadolu Bölge Müdürü Yemliha Gökçe ve Kuveyt Türk Şube Müdürü Turgay Kılınç'ın da katıldığı törende, KMTSO Meclis Başkanı Balcıoğlu konuklara çeşitli hediyeler takdim etti.