İhh'dan Eğitim Bir-sen Şube Başkanı'na Ziyaret

İHH Gaziantep İnsani Yardım Derneği Başkanı Şükrü Okudan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 4

İHH Gaziantep İnsani Yardım Derneği Başkanı Şükrü Okudan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 4. Olağan Genel Kurulda EĞİTİM BİR- SEN Gaziantep Şube Başkanı seçilen Mithat Sevin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette bir açıklama yapan Şube Başkanı Mithat Sevin, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını söyledi. Sevin, bunu yaparken Gaziantep'te faaliyet gösteren sivil toplum örgütleriyle çok sıkı işbirliği ve diyalog içerisine gireceklerini belirterek, "İHH'nın bu ziyaretini hem şahsım hem de Yönetim Kurulu adına teşekkürle kabul ediyorum. Bundan sonraki süreçte İHH ile birlikte yapacağımız programlar olacak. İHH'nın yaptığı ve yapacağı programlara yürekten katılıyor ve destekliyoruz. Her
zaman kendilerinin yanındayız bunun bilinmesini istiyoruz" dedi.
"Geleceğini düşünen insan yetiştirsin" diye bir sözün olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan İHH Gaziantep İnsani Yardım Derneği Başkanı Şükrü Okudan ise, "Bizler de diğer Sivil Toplum Kuruluşları gibi geleceğimizi düşündük. İnsan yetiştirmek demek eğitim demektir. Nihat Başkan da Gaziantep'te 4 bin 200 eğitimcinin şube başkanı. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalarda hep yanımızda oldular. Bizlerde yapacakları çalışmalarda kendilerinin yanında olacağız. Yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyoruz."
diye konuştu.