Gençlik Meclisinden, Korkut'a Ziyaret

Yakutiye İlçe Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, seçildikten sonra nezaket ziyaretlerine başladı

Gençlik Meclisinden, Korkut'a Ziyaret
Yakutiye İlçe Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, seçildikten sonra nezaket ziyaretlerine başladı. Gençlik Meclisi eş başkanları ile yürütme kurulu üyeleri Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u da makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Gençlik Konseyi Eş Başkanları Süleyman Gökçe, Nevra Yunusoğulları ile Yürütme Kurulu Üyeleri Duygu Demirtaş, Şeyda Turan, Fatih Kırşanlı, Mustafa Sungur, Gencay Demirer Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret ettiler. Programları hakkında bilgi veren Gençlik Konseyi, Belediye Başkanından da tebrik aldılar. Eş Başkanlar Süleyman Gökçe ve Nevra Yunusoğulları, gençliğe yönelik etkinlikler, uyuşturucu ile mücadele ve kötü alışkanlıkların önlenmesi için projeleri olduğunu belirttiler. Korkut'ta bu duyarlı projelere biran önce başlanılmasını istedi. Gençlere siyasete erken hazırlık olan Gençlik Meclislerinin siyaset dışı işlemesinin önemine de değinirken "Burada siyaseti öğreneceksiniz, ancak siyasi davranmaktan kaçınmalısınız. Siyaset işlerinizin dışında kalmalı. Projeleriniz de nerede tıkanırsanız, nerede desteğe ihtiyaç duyarsanız, Belediye Başkanı olarak veya bir abiniz olarak her zaman yanınızda olacağım" dedi.
Gençlik Meclisi üyelerine çay ikram eden Ali Korkut, hatıra fotoğrafıda çektirdi. Gençler ise gördükleri ilgiden ve desteklerinden dolayı Ali Korkut'a teşekkür ettiler.