Çelik, Osmangazi Teşkilatıyla Kahvaltıda Buluştu

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa'nın merkezi ve özeti olan Osmangazi ilçe teşkilatının, çalışmaları ve aldığı neticelerle her zaman yüzlerini güldürdüğünü söyledi.

Çelik, Osmangazi Teşkilatıyla Kahvaltıda Buluştu
AK Parti Osmangazi ilçe yöneticileri ve aileleri, Doburca Sosyal Tesis'lerindeki kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya katılan Devlet Bakanı Faruk Çelik, Osmangazi'de yakalanan birlik ve beraberliğin kendisini sevindirdiğini ifade ederek, "Bu birlik ve beraberliği göreve gelmelerinin ardından kısa sürede gerçekleştiren Osmangazi ilçe başkanı ve yönetici arkadaşlarımı kutluyorum. Buradan yönetici arkadaşlarımın eşlerine de fedakarlıklarından ötürü teşekkür ederim" diye konuştu.
Osmangazi'nin Bursa için çok önemli olduğunu kaydeden Bakan Çelik şunları söyledi:
"Osmangazi, Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi olmasının yanı sıra, 60 ilden de daha büyük bir nüfusa sahip. Dolayısıyla Osmangazi'deki başarı, Bursa'da başarının yolunun açılması demektir. Osmangazi'de yürütülen siyasi faaliyetler, organizasyonlar ve neticeler partimizi çok yakından ilgilendiriyor. Bugüne kadar Osmangazi'deki çalışma ve faaliyetler yüzümüzü güldürdü. Ben bundan sonra da aynı başarının devam edeceğine inanıyorum."
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen ise, "Göreve gelmemizin hemen ardından referandum çalışmalarına başladık. Yaklaşık 3 ay devam eden bu yoğun tempoda bizler halkımıza tarihi dönemecin geçilmesi konusunda aydınlatırken, eşlerimiz de büyük bir fedakarlık örneği göstererek bize destek oldu. Bugün eşlerimiz ve çocuklarımızla bir aya gelerek hem kendilerine teşekkür etmek, hem de yaklaşan genel seçimler öncesinde tekrar sahaya çıkmadan önce eşlerimizden güç almak istedik" dedi.
Kahvaltıya katılan İl Başkanı Sedat Yalçın da, Osmangazi ilçe teşkilatının yaptığı çalışmaların genel merkezin de dikkatini çektiğini vurgulayarak, başarılarından ötürü Özen ve ekibine teşekkür etti. Kahvaltıya Devlet Bakanı Faruk Çelik'in yanı sıra İl Başkanı Sedat Yalçın, milletvekilleri Mehmet Tunçak, Ali Kul, Ali Koyuncu ve il yönetim kurulu üyeleri ile aileleri katıldı.