Belediye otobüsünün çarptığı sinyalizasyon lambası başına düşen kadın hayatını kaybetti

İzmir'in Alsancak semtinde, belediye otobüsünün çarptığı sinyalizasyon direğinin başına düşmesi sonucu ağır yaralanan Gülçin Doğan (30) bir hafta süre

İzmir'in Alsancak semtinde, belediye otobüsünün çarptığı sinyalizasyon direğinin başına düşmesi sonucu ağır yaralanan Gülçin Doğan (30) bir hafta süren yaşam savaşını kaybetti.

Konak Cumhuriyet Meydanı'nda 1 hafta önce meydana gelen kazada, M.T.D. yönetimindeki İZULAŞ'a ait 35 Y 2415 plakalı belediye otobüsü, virajı alamayarak trafik sinyalizasyon lambasına çarpmıştı. Kaza sırasında karşıdan karşıya geçmek için ışıklarda bekleyen Gülçin Doğan'ın başına otobüsün çarptığı sinyalizasyon lambası düşmüştü.

Kazanın ardından otobüs şoförü M.T.D. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmış, ağır şekilde yaralanan Doğan ise Alsancak Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'nde sevk edilmişti.

Yoğun bakım servisinde bir haftadır tedavisi süren bir çocuk annesi Gülçin Doğan, bugün yaşam savaşı kaybetti. Eşinin ölüm haberini alan Lütfü Doğan, sorumlulara karşı hukuk mücadelesi başlatacağını söyledi.