Vali Eşi Sevim Karaloğlu Okuma-yazma Kurslarını Gezdi

Van Valisi Münir Karaloğlu'nun eşi Sevim Karaloğlu, Türk Eczacılar Birliği İlköğretim Okulu'ndaki okuma yazma kurslarını ziyaret etti.

Vali Eşi Sevim Karaloğlu Okuma-yazma Kurslarını Gezdi
Vali Yardımcısı Hüseyin Demirbaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır'en eşlik ettiği Karaloğlu, kampanya hakkında yetkililerden bilgi aldı. Van'ın Ana-Kız Okuldayız Kampanyası'nda Türkiye birincisi olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Sevim Karaloğlu, emeği geçen herkese teşekkür etti. Kampanya çerçevesinde açılan okuma yazma kursların gezen Sevim Karaloğlu ve beraberindekiler, kursiyerler tarafından ilgiyle karşılandılar.
Kursiyerlerle tek tek ilgilenen Sevim Karaloğlu, yeni okumaya başlayan kursiyerlerin okuma heyecanlarını paylaştı.Kursa, kucağındaki iki aylık bebeği ile gelen bir kursiyerin, okuma yazma öğrenme aşkı herkesi duygulandırdı. Kucağındaki bebeği ile kursa gelen bir başka bayan kursiyer, bebeğini Sevim Karaloğlu'nun kucağına bıraktıktan sonra tahtaya "Hoş geldiniz" yazdı. Buradaki ziyaretin ardından yine aynı okulda açılmış olan bilgisayar kursunu ziyaret eden Sevim Karaloğlu ve beraberindekiler bayan
kursiyerlerle bir süre sohbet ettiler. Kursiyerlere çeşitli hediyeler dağıtan heyet, hatıra fotoğrafı çektikten sonra okuldan ayrıldı.